Рівне:

Створення та просування сайтів

Дівчину залишили без одягу

Кримінал 03-травня, 2007, 18:449 prov 2 704
Коротко

Дівчину залишили без одягу

22-річна рівнянка Наталія не раз відвідувала магазин „Пасаж-Плюс” на вулиці Пересопницькій, що в обласному центрі, де їй дуже подобались вишукані речі. Так, у вихідні вона, завітавши до свого улюбленого магазину, вирішила „на халяву” поживитися модним одягом. Взяла товарів більше, ніж на 900 гривень, і хотіла винести обновки за межі торгівельного закладу. Та не вдалося молодій дівчині похизуватися дорогим вбранням, бо крадіжку вчасно помітили працівники магазину і повідомили про інцидент правоохоронцям, які затримали жінку до з’ясування всіх обставин.



Побилися

До лікарні з черепно-мозковою травмою та переломом склепіння черепа госпіталізували 26-річного рівнянина Юрія. Чоловікові на вулиці завдав тілесних ушкоджень 20-річний житель обласного центру Роман.



Розплата за старий злочин

Правоохоронці затримали 27-річного жителя міста Рівного Руслана. Чоловік на початку березня цього року з кіоску, що на на вулиці Сагайдачного в обласному центрі, викрав 1 600 гривень.



Церковні злодії не вгамовуються

В ніч на 28 квітня невідомі пограбували у Рівному Свято-Софіївський храм, що розташований на вулиці Ювілейній,1. Зловмисники, зламавши вхідні двері у вівтар, винесли з церкви Євхарестичний набір: чашу з жовтого металу, нагрудний хрест, дароносицю та прихопили пилосмок марки “Сіменс”. Усі викрадені речі історичної та культурної цінності не мають.



Нічного зварника затримали

29 квітня міліціонери затримали 18-річного жителя міста Березного Василя. Молодик перепиляв металеву решітку в підсобному приміщенні, що належить одному з підприємців села Зірне, звідки викрав зварювальний апарат іноземного виробництва, автомагнітолу та 30 метрів кабелю.



Немолоді та нерозважливі

На одній із вулиць обласного центру працівники міліції затримали 44-річну рівнянку Ларису, у якої вилучили три кілограми меленої макової соломки. Цього ж дня у місті Здолбунові міліціонери затримали 39-річного Михайла, який мав при собі більше трьох кілограмів меленого маковиння. Аналогічну наркотичну речовину вагою 2 кілограми 500 грамів міліціонери виявили і в жителя села Городок Рівненського району 46-річного Аркадія. Вилучені речові докази направлено на експертизу до НДЕКЦ УМВС.



Міна в Придорожному

28 квітня під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці 66-річний житель села Придорожне Дубнівського району виявив мінометну міну калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни.



Автомобіль поламав ноги жінці

34-річний житель села Липки Гощанського району Олександр, керуючи автомобілем ВАЗ, на вулиці Черняка в обласному центрі не встиг загальмувати та збив 56-річну Валентину. Жінка переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП жінка отримала переломи обох ніг. З цими травмами потерпілу швидка доставила до травматологічного відділення Рівненської ЦМЛ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору