Рівне:

Печінка з грибами

Кулінарні рецепти 12-янв, 2012, 15:219 prov 986
Вам знадобиться:
300 грам печінки
100 грам вершкового масла
100 грам сухих грибів
2 цибулі
картопля
перець
сіль
Спосіб приготування:

Попередньо замочуємо гриби в холодній воді і залишаємо на ніч. Потім вранці відварюємо гриби і нарізаємо, бульйон не виливаємо. Потім подрібнюємо цибулю і разом з грибами обсмажуємо на сковороді з олією до повної готовності цибулі. Печінку нарізаємо і окремо обсмажуємо на сковороді. Потім викладаємо її разом з грибами в горщики, заливаємо бульйоном з під грибів. Додаємо сметану. За бажанням можна додати картоплю. Якщо ви її вирішили додати, то її треба нарізати і попередньо обсмажити, після чого додати до печінки з грибами. Сіль і перець додаємо за смаком. Відправляємо горщики в духовку і запікаємо до повної готовності печінки з грибами.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Июль 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Вгору