Рівне:

Наша кухня

Порадниця 22-апр, 2010, 12:429 prov 772
Салат „Мозаїка”
300 г печінки, 4 яйця, 2 морквини середнього розміру, 0,5 банки кукурудзи, 1 упаковка майонезу (250 г), 200 г маринованих грибів, зелена цибуля, сіль, перець. Печінку нарізати тоненькою соломкою, смажити на олії до готовності. Варені яйця і моркву покришити соломкою, нарізати гриби, все змішати, додати кукурудзу, цибулю й майонез.
Риба фарширована
Рибу (скумбрію) треба очистити від кісток, посолити, злегка поперчити. Начинити фаршем: червона риба (лосось), порізана кубиками, і натертий сир („Російський” чи „Голландський”). Начинити рибу, обв’язати шпагатом і запікати.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Июнь 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Вгору