Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську працівники "Беркута" побили нетверезих відвідувачів розважального закладу

Івано-Франківська область 26-січ, 2012, 13:479 prov 996
В Івано-Франківську стався інцидент між відвідувачами розважального закладу та працівниками "Беркуту". Свідки й самі постраждалі кажуть: невеличке непорозуміння спецпризначенці залагоджували, лупцюючи людей ногами. Натомість керівництво підрозділу звинувачення відкидає. Тож правди шукали наші журналісти.
Посиділи, випили, пішли потанцювати - так описують події того вечора постраждалі. Дискотека в тому самому приміщенні, тільки вхід інший. Та охоронці заборонили одному з товариства пройти - начебто, через нетверезий вигляд. Слово по слову, за якийсь час наряд "Беркуту" вже надворі роз'яснив відпочивальникам правила поведінки у громадських місцях.
Оксана Бульдяк, постраждала:
- Поваливши мого чоловіка без лишніх слів на підлогу, йому зразу великий мужчина з наліпкою "Беркут" зі всієї сили заїхав ногою - заїхав в обличчя, після чого він відключився, і його продовжували бити далі ногами, у непритомному стані і вдягали наручники.
У подруги Оксани зламана рука.
Юлія Васькевич, постраждала:
- Підійшов невідомий, вдарив лежачого чоловіка, я почала його відштовхувати, він звалив мене з ніг, в наслідок чого я відчувала, що в мене вилізла кістка.
Не розуміє, за що його скалічили, і Ростислав, якому перепало найбільше. Що випив - не заперечує, прийшов бо до ресторану. Утім, запевняє: поводився пристойно.
Ростислав Бульдяк, постраждалий:
- Струс мозку, якийсь локальний перелом верхньої щелепи зі зміщенням зубів, гематоми по тілу.
Охоронці закладу кажуть: били не беркутівці, а беркутівців. Та й викликали їх лише тоді, коли зчинилася бійка між самими відвідувачами.
Сергій Щерб'як, керівник служби безпеки закладу:
- Спецпідрозділ "Беркут" втуртився лише тоді, коли назрів конфлікт між відвідувачами, які хотіли зайти, а ті, що були в нетверезому стані, стали на вході і не давали їм зайти.
Володимир Угринчук, командир роти "Беркуту" при УМВС в Івано-Франківській області:
- Працівники міліції до потерпілих фізичну силу не застосовували, було застосовано лише спецзасіб - наручники. Дівчина, яка зламала руку, підсковзнулася і впала на землю, а мужчина, який має травму носа - це у зв'язку з тим, що він почав штовханину між цивільними особами.
Постраждалі кажуть: беркутівці вже спробували зам’яти ситуацію "мировою". Утім, люди таки мають намір подавати до суду за зіпсований тривалими лікарняними відпочинок.
Володимир Гарматюк, Василь Смага.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору