Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний чоловік побився з ведмедями

Україна і світ 14-лип, 2005, 17:089 prov 890
Інцидент стався в понеділок увечері, 11 липня, коли двоє нетверезих молодих людей вирішили згадати дитинство і пішли в черкаський зоопарк.
Спочатку вони намагалися розважитися біля клітки з мавпами, однак примати їх проігнорували. Тоді розчаровані чоловіки рушили до вольєра з бурими ведмедями.
Один з приятелів перестрибнув через огорожу і спробував себе у ролі дресирувальника одного зі звірів. Роздратований хижак відмахнувся від нахабного гостя, поранивши його лапою.
Проте це не справило належного враження на п’яного 22-літнього хлопця, і він, схопившись руками за дроти вольєра, почав бити тварину ногами.
У цей момент ведмідь по-справжньому озвірів і напав на кривдника. За мить до рани на передпліччі додалася рвана рана на нозі. Через хвилину чоловік опинився у владі ведмедя.
Потім на місці сутички з’явилася ведмедиця, і доля “дресирувальника” була вже практично вирішена, якби на допомогу йому не прийшов один із випадкових свідків.
Чоловіка, який від болю і втрати крові перебував майже в непритомному стані, зуміли витягти назовні за мить до нападу ведмедиці.
У важкому стані він був доставлений до лікарні. Зараз постраждалий перебуває в реанімації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору