Рівне:

Крильця, мариновані в кефірі

Кулінарні рецепти 16-фев, 2012, 13:169 prov 2 404
На 1 кг крилець:
1 ст. кефіру 1%,
сіль.

Підготовані крильця залити кефіром, посолити та залишиити на 1-1,5 години.
Потім кефір злити.

0,5 ч л паприки,
0,5 ч л базиліка,
0,5 ч л сухого кропу,
сіль,
добра щіпка суміші перців,
добра щіпка сухого часнику,
щіпка майорана.

Всі спеції добре перемішати, натерти ними крила та запікати в духовці, як звичайно.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Апрель 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Вгору