Рівне:

Створення та просування сайтів

Крильця, мариновані в кефірі

Кулінарні рецепти 16-лют, 2012, 13:169 prov 2 956
На 1 кг крилець:
1 ст. кефіру 1%,
сіль.

Підготовані крильця залити кефіром, посолити та залишиити на 1-1,5 години.
Потім кефір злити.

0,5 ч л паприки,
0,5 ч л базиліка,
0,5 ч л сухого кропу,
сіль,
добра щіпка суміші перців,
добра щіпка сухого часнику,
щіпка майорана.

Всі спеції добре перемішати, натерти ними крила та запікати в духовці, як звичайно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору