Рівне:

Створення та просування сайтів

Весіль не поменшає

Таке життя 12-кві, 2007, 20:279 prov 1 118
Либонь, просто обмінялися б весільними обручками, обвінчалися — та й квит. І ніяких веселощів, тим паче — вальсу, розгонистого, крилатого. Якби не телебачення…

Воно, телебачення, подарувало мільйонам глядачів черговий серіал “Танці із зірками”! Тож Марина й Грицько дали один одному слово не пропускати жодної передачі, аби навчитися й собі гарно танцювати.

Для цього закохані на весь час трансляції телешоу винайняли квартиру — і прилучилися до опанування мистецтвом руху тіла під музику…

Кілька перших телепередач “Танців із зірками” Марина та Грицько переглянули, сидячи на одному кріслі. Спрагло ловили кожен жест танцюристів, конспектували…

Згодом їхні вподобання почали розходитися. Марина за взірець вибрала пару на чолі з Іриною Білик. А Грицько — на чолі з Олегом Скрипкою. Обійми облишили і конспектувати танцювальні телеуроки почали порізно: Марина — в кріслі, Грицько — на підлозі.

Ще згодом виникли суперечки, які невдовзі переросли в сварки та скандали.

Ніхто нікому не хотів поступатися. Марина погрожувала Грицьків голос віддати за Ірину Білик, а Грицько — навпаки.

До закінчення телешоу “Танці із зірками” ще далеко. Але Марина та Грицько його вже переглядають у батьківських квартирах, обмінюючись після кожної передачі есемеспогрозами та есемесзвинуваченнями в танцювальній некопетентності.

У дискусію включились і їхні батьки, дідусі та бабусі, використовуючи звичайні телефони, поштовий зв’язок, стіни будинків і стовпи.

Вчора, після чергової передачі “Танців із зірками”, протистояння дійшло до епогею: родина на родину подали в суд.

— Про весілля й мови не може бути! — запевнила автора цих рядків Маринина бабуся.

— Нічого нав’язувати комусь свої смаки! — дав знати цьому ж автору Грицьків дідусь.

Сьогодні вранці суд розглянув позови обох родин і виніс цілком справедливе рішення: “Записати молодят у танцювальний гурток міського будинку культури”. А щоб ні Білик, ні Скрипка не зваблювали Марину та Грицька, суд зобов’язав обленерго до кінця показу телешоу “Танці із зірками” припинити постачання електроенергії в район, де мешкають позивачі.

У мешканців району таке рішення Феміди викликало обурення. Однак потім усі подружні та закохані пари навперегінки подалися записуватися й собі в танцювальні гуртки.

— Виявляється, майже в кожній сім’ї смаки у ставленні до танцювальних зірок теж далеко не співпадають, — пояснила автору цих рядків цю подію головний спеціаліст обласного інституту танцювальних досліджень, поспішаючи на заняття до танцювального гуртка.

Тому скажемо з оптимізмом: весіль в області не поменшає! Хай живе розумний суд!

Юрій БЕРЕЗА

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору