Рівне:

Створення та просування сайтів

За бажання випити за грати

Актуально 07-бер, 2012, 11:539 prov 859
Близько п’яти ножових поранень отримала 42-річна жителька села Озерськ Дубровицького району, коли відмовилась дати гроші на алкоголь своєму знайомому. На щастя жінка залишилась живою і зуміла сама покликати на допомогу.
Нещодавно до міліції зателефонувала голова Осівської сільської ради Людмила Петрівна й повідомила, що 21-річний Роман поранив свою односельчанку під час спільного розпивання алкогольних напоїв.
На місце події було скеровано слідчо-оперативну групу, яка й встановила всі обставини події.
Як з’ясувалось, Роман полюбляв «оковиту». Горе-гість неодноразово випивав у будинку сусідки Лариси, тому й цього разу завітав до неї на гостини. Сам Роман про свій вечірній вчинок розповідає наступне:
— Я випив із Ларисою дві пляшки горілки. Купував спиртне за її гроші. Пізніше між нами виникла сварка. Хотів випити, ще… У цей час помітив на столі кухонного ножа. Підхопив його та почав погрожувати Ларисі, щоб віддала мені гроші, при цьому схопив її та приставив ніж до шиї. Коли вона почала вириватись із моїх рук я розлютився ще дужче та почав наносити по ній удари ножем.
Вирвавшись, поранена жінка з останніх сил вибігла з будинку й покликала на допомогу, а зловмисник тим часом дременув з оселі.
— За частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України (Вимагання, поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження) порушено кримінальну справу, — зазначив в.о. начальника Павло Шкодич, — санкцією якої передбачено до двадцяти років позбавлення волі. Наразі Роман знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. А потерпіла з ножовими пораненнями грудної клітки та обох стегон перебуває у хірургічному відділенні Дубровицької ЦРЛ.
Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ, Дубровицький РВ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору