Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбиту жінку нелюд сховав ... у колодязі

Кримінал 06-кві, 2012, 10:529 prov 2 436
До чергової частини Сарненського РВ УМВС зателефонувала жителька с. Немовичі і повідомила, що по сусідству з нею в одному з господарств виявлено тіло жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка встановила, що в колодязі на території господарства 43-річного Василя лежить тіло 40-річної місцевої жительки Тамари.
Слідство встановило подробиці трагедії, яка розігралась четвертого квітня у Немовичах. Напередодні, місцевий житель Василь вживши надлишок спиртного, взяв велосипед і поїхав до села шукати свою співмешканку 39- річну Ларису. Не довго плутаючи селом він помітив, що на землі біля сусіднього господарства лежала жінка. Чоловік був переконаний, що це його співмешканка і намагався її забрати додому, але остання встати не могла –була п’яна, як чіп. Тоді розлютившись чолов’яга почав бити її ногами. Удари сипались на все тіло: голову, тулуб, грудну клітку. Після розправи Василь відвіз жінку на велосипеді до власного подвір’я, де залишив її у непритомному стані. Про те, як вона опинилася у колодязі, Василь нічого не пам’ятає. Відомо, що на ранок, коли зловмисник протверезів, розповів про тіло у колодязі сусідам, які вже й викликали працівників міліції.
За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство) порушено кримінальну справу, за скоєння якого передбачено до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Василь знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Сарненського РВ УМВС.
про це Провінційці повідомила Наталія КИРКОВСЬКА, Сарненський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору