Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівські супермаркети "Арсен" невідомі "мінували" за добу двічі

Львівська область 17-вер, 2012, 10:039 prov 1 019
У Львові невідомі особи впродовж двох діб повідомляли працівників міліції про замінування торгових центрів мережі «Арсен» двічі. Перша інформація про замінування супермаркету на вулиці Княгині Ольги, 120 надійшла правоохоронцям напередодні, 14 вересня.
Сьогодні, о 13.20, з аналогічною інформацією про замінування супермаркету «Арсен» невідомий чоловік за телефонував на номер «102». Анонім повідомив, що вказаний торговий центр, що розташований на проспекті Чорновола, 93, також - заміновано.
На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.
З’ясовано, що невідомий чоловік телефонував на номер «102» з таксофону, розташованого неподалік із супермаркетом «Арсен».
Нагадаємо, у Львові впродовж цього року зафіксовано 15-ть повідомлень про замінування тих чи інших приміщень міста та області. У десяти випадках «жартівників» за рішенням судів притягнули до кримінальної відповідальності за ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).
ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору