Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний чоловік побив вагітну офіціантку на Рівненщині

Кримінал 13-лис, 2012, 12:469 prov 2 007
Двоє напідпитку молодиків, з’ясовуючи свої стосунки в кафе, ніяк не могли поділити між собою мобільні телефони. Все припинилося лише після того, як травмована офіціантка викликала міліцію, повідомляє УНН.
Ввечері сьомого листопада в одному з кафе обласного центру студенти-першокурсники бурхливо відпочивали від навчання. Без випивки, звісно, свято не обійшлося. Коли прийшов час розраховуватись у одного з них не вистачило сімдесяти гривень. В заставу товариш забрав мобільний телефон та наголосив, що поверне після отримання грошей.
І тут почалося. Смикали один одного, вихоплювали телефони та доводили кожен свою правоту. Коли ситуація загострилася, 20-річний Артур зухвало наніс декілька стусанів своєму 18-річному знайомому Олегові, видер з рук мобілку та намагався втекти. Аби втихомирити молодь, офіціантка всіляко намагалася втихомирити розлюченого Артура. Однак, той не лише не вгамувався, а й вдарив її рукою в живіт. Заплакана 20-річна Дарина викликала правоохоронців, які затримали грабіжника на місці та доставили його в міський відділ міліції для з’ясування обставин.
Дівчині ж пощастило менше, її госпіталізували у відділення консервативної гінекології міської лікарні. Медики поставили невтішний діагноз: загроза викидня. Зловмисник своєї вини з приводу тілесних ушкоджень вагітній жінці не визнає, однак, не заперечує свою причетність до грабежу.
"В минулому, 20-річний Артур вже двічі судимий за крадіжки на території Рівненського району, - розповідає перший заступник Тарас Ростиславович Сабанюк. – По даному факту за ознаками злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж) поки що триває перевірка".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору