Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 03-лис, 2005, 12:499 prov 1 080
Не скуштував лосятини
Напевне, думав 59-річний Михайло з Дубровицького району спробувати делікатесного м»ясця. Вже ніби і лося застрелив, але на заваді браконьєру стали правоохоронці, які затримали його близько 10 години в лісовому масиві Більського лісництва. У Михайла міліціонери вилучили незареєстровану рушницю
“Іж-17” та патрони до неї.

Травмувався зварювальник
До центральної міської лікарні Рівного з відкритою черепно-мозковою травмою, переломами склепіння та основи черепа госпіталізували 61-річного рівнянина Ярослава. Чоловік впав із висоти під час виконання зварювальних робіт на території одного з рівненських товариств, що на вулиці Вербовій.

Обкрадають магазини
У ніч на 27 жовтня невідомі особи, пошкодивши металеву решітку та вибивши скло в магазині, що знаходиться в селі Топілля Млинівського району, скоїли крадіжку продуктів харчування. Сума збитку встановлюється, підозрюваних у скоєнні злочину розшукують правоохоронці.

Не встигла перебігти дорогу
В понеділок о 16.00 на автодорозі Костопіль-Деражне в селі Головин Костопільського району 52-річний водій автомобіля “Форд-Сієра” Павло С., житель міста Рівного, рухаючись у напрямку села Деражне, допустив наїзд на пішохода – семирічну Галину Р. Першокласниця ЗОШ села Головин раптово вибігла на проїжджу частину, тому водій авто не встиг зреагувати і збив її. В результаті цієї пригоди дівчинку доправили до травматологічного відділення Костопільської ЦРЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Небезпечні солдати
Правоохоронці затримали чотирьох військовослужбовців, жителів різних регіонів України 1985-1986 років народження, котрі 28 жовтня близько 2.30 біля першого корпусу НУВГП, що на вулиці Соборній, 11, завдали 22-річному рівнянину Костянтину тілесних ушкоджень. Після чого відібрали в нього мобільний телефон “Самсунг Х-620”, спортивну куртку, та цього воякам виявилося замало і вони прихопили з собою ще й черевики Костянтина та пояс.

Дівчина-дебоширка
Потрапила “під роздачу” 24-річній рівнянці Ользі С. увечері 29 жовтня 21-річна офіціантка одного з кафе, що на майдані Незалежності обласного центру. В результаті бою молодша від Ольги офіціантка отримала тілесні ушкодження. Що не поділили відвідувачка із працівницею кафе, зараз з»ясовують міліціонери.
Підготував Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору