Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові загадково зник чоловік

Львівська область 28-січ, 2013, 14:409 prov 1 153
У Львові міліціонери вже 5-й день шукають 28-річного містянина Назара Шуплата. Він зник за загадкових обставин у неділю вночі. На одній із заправок знайшли його автомобіля - машина непошкоджена, в салоні були всі документи власника. Батьки чоловіка та правоохоронці сподіваються на допомогу глядачів.
Пані Марія востаннє з сином розмовляла минулої суботи о десятій вечора. Назар прогулювався з донькою. Приблизно об одинадцятій години він відвів дитину до колишньої дружини й пішов собі. Більше його ніхто з родичів не бачив.
Марія Шуплат, мати зниклого:
- Колишня дружина сказала, що в третій ночі був дзвінок до неї. Він був як би трошки випивший, але сказав, що йде додому і він вже вдома. В 12 годині дня в неділю я до нього дзвонила і більше не могла додзвонитись. З того часу ніяких відомостей про нього немає.
Машину чоловіка знайшли недбало припаркованою біля заправки в мікрорайоні, де мешкав чоловік. У салоні були всі його документи та банківські картки. Камери спостереження нічого підозрілого не зафіксували. На заправці журналістам розповіли, що тієї ночі ніяких інцидентів не помітили. Міліція оголосила Назара Шуплата безвісті зниклим.
Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:
- До розшуку 28-річного львів'янина залучено велику кількість працівників міліції. Зараз вони опитують родичів, знайомих особи, яка розшукується, крім того, оглядають місця, в яких би міг знаходитися львів'янин.
Назар провадив порядний спосіб життя, розповідають його батьки. Із поганими товариствами не водився, боргів і ворогів не мав.
Марія Шуплат, мати зниклого:
- Не було причини для його ні викрадення, ні зникнення. Він не є багатою людиною, ні ми не є багатими людьми. Ми просто не можемо зрозуміти, що сталося. Немає ніяких припущень, не було ніяких конфліктів.
Батьки та міліція просять усіх, кому щось відомо про обставини зникнення чоловіка, телефонувати на 102.
Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк,НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору