Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному на зупинці громадського транспорту пенсіонер встромив ножа хлопцеві в живіт

Рівненська область 02-лют, 2013, 17:419 prov 943
В обласному центрі біля банкомату поблизу торгового центру «Покровський» невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження хлопцю. Таке повідомлення по телефону отримали правоохоронці від жінки, яка не захотіла назватися.
За попередньою інформацією міліціонери дізналися, що між потерпілим Ярославом та незнайомцем на зупинці громадського транспорту раптово виникла суперечка. Як наслідок, останній наніс удар гострим предметом у живіт 28-річному хлопцеві. Лікарі швидкої допомоги відразу ж доставили пораненого молодика в операційне відділення обласної лікарні, де провели оперативне втручання. Наразі лікарі розцінюють стан потерпілого як задовільний. Поки що потерпілий нічого пояснити міліції не може. Вже за добу працівники карного розшуку встановили особу зловмисника.
– Особа зловмисника встановлена. Наразі 60-річний рівнянин Володимир затриманий в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання, – зазначив начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко.
За частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору