Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 07-травня, 2008, 16:059 prov 1 251
ОВЕН (21.03-20.04). Ви зможете плiдно працювати, не вiдволiкаючись на прикрi дрiбницi, а змiни в колективi принесуть не тiльки пiдвищення на службi, але i вiдповiдальнiсть. Iнтуїцiя вас не пiдведе. На вихiднi варто запланувати невелику подорож, вона убереже вас вiд туги.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). У справах вам будуть потрiбнi несподiваний пiдхiд i швидка реакцiя на змiну ситуацiї. Не варто розраховувати на миттєвi результати i великий прибуток. Все вiдбуватиметься поступово. У вихiднi позбавтеся вдома вiд зайвих речей.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вам просто життєво необхiдно зробити який-небудь безкорисливий вчинок. Це як мiнiмум дозволить вiдчути себе важливою i потрiбною людиною. Не варто влаштовувати нiяких серйозних зустрiчей i значущих заходiв. Ви можете опинитися в епiцентрi подiй — зберiться i зберiгайте серйозність.

РАК (22.06-23.07). Бажано займатися реалiзацiєю намiчених планiв, не розпилюючись на дрiбниці. Необхiдно правильно пiднести оточуючим результати своїй дiяльностi — це дозволить позначити вашу соцiальну значущiсть i укрiпити авторитет. Будьте уважнiші, не створюйте конфлiктних ситуацiй.

ЛЕВ (24.07-23.08). З'являться задуми нових проектiв, бажання i можливiсть їх здiйснити — тiльки не забувайте про розумну обережнiсть. Щоб укрiпити бюджет i розширити кругозiр, берiть участь у вирiшеннi серйозних комерцiйних питань. Невеликi суперечки пiдуть вам на користь.

ДІВА (24.08 — 23.09). З'ясовуючи стосунки i вiдстоюючи свої права i незалежнiсть, наберiться терпiння i мудростi. Пiдготуйте мiцний фундамент для майбутнiх крупних проектiв. Подумайте про створення у вашому будинку затишку і позитивної атмосфери.

Терези (24.09-23.10). Не варто вiдкривати свої плани навiть близьким друзям. Постарайтеся не вiдкладати на потiм те, що можна зробити зараз. Наступає слушний момент для нових починань. Бажано не планувати поїздки — вони можуть виявитися невдалими.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Вас чекає маса новин, дiлових зустрiчей, напружених ситуацiй на роботi, так що варто продумати розклад i серйозно пiдiйти до змiн, що вiдбуваються. Ви зможете отримати з ситуацiї певну вигоду, якщо проявите спокiй.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Постарайтеся не ухвалювати необдуманих рiшень, черпайте бадьорiсть в успiхах. Можуть виникнути напруженi стосунки в дiловiй сферi. З одного боку, слiд побоюватися обману, з iншого — конфлiктiв з начальством i колегами.

КОЗЕРОГ (22.12-20.01). Будьте на висотi, не давайте приводу недоброзичливцям i заздрiсникам. Якщо зможете витримати принципову позицiю, то вашi задуми утiляться в життя. Ви зможете встигнути багато що, практично все у вас буде виходити, а отже — зросте ваш добробут.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Буде вигiдна дiлова спiвпраця з родичами. Вас можуть ощасливити своєю появою друзi. Вашi плани можуть мiнятися сто разів на день. Не варто пiддаватися чужому впливу, оскiльки це може привести до фiнансової кризи.

РИБИ (20.02-20.03). Робота може поглинути велику частину вашого часу, причому вiд зiбраностi i злагодженостi в дiях залежатиме результат i фiнансова винагорода. Спонтаннi дiї можуть принести вам успiх. У вихiднi не варто засиджуватися удома, спiлкуйтеся, отримуйте новi знання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору