Рівне:

Створення та просування сайтів

ХМЕЛЬНИЦЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ЗАТРИМАЛИ ШАХРАЙКУ, ЯКА ЗА ВИНАГОРОДУ "ЗНІМАЛА ПОРЧУ"

Хмельницька область 18-бер, 2013, 15:499 prov 900
В обласному центрі Хмельниччини правоохоронці затримали «на гарячому» зовсім юну зловмисницю. 17-річна дівчина, застосовуючи до потерпілих методи навіювання, оббирала їх до останньої нитки.
Панянка приїхала до Хмельницького аж із Миколаївської області. Орудувала нахабно і майже відкрито. Дійшло до того, що стала видурювала гроші та цінності у потерпілих серед білого дня у приміщенні великого торгівельного центру. Зловмисниця діяла за досить таки стандартною та, здавалося б, уже банальною схемою: підходила до жертви, заводила розмову та відводила вразливих дівчат у закутки. Ну а далі йшла стандартна у таких ситуаціях промова про біди, нещастя, хвороби, які от-от мають звалитися на родину обраної шахрайкою жертви. Усі, як одна, потерпілі стверджують, що у той момент вони перебували наче під гіпнозом. Жінки та дівчата під напором юної злодійки знімали з себе золоті прикраси, віддавали особисті речі та гроші, одним словом, робили усе, аби відвести біду від сім‘ї. Коли ж бідолашні приходили до тями, за їхньою «спасителькою» уже й слід простигав.
За дві з половиною години шахрайка встигла обдурити трьох жінок, виманивши у них: чотири золотих каблучки, золотий ланцюжок та браслет, 1000 гривень та дорогий мобільний телефон. З вкраденими речами підозрювана подалася на залізничний вокзал, напевне маючи намір податися на промисел у інші міста, але тут її затримали працівники міліції.
Наразі стосовно дівчини відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Зловмисниці загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору