Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному шахрайка знімала порчу з медперсоналу

Рівненська область 06-бер, 2013, 11:549 prov 1 018
У міській лікарні Рівного правоохоронці затримали жінку, яка продавала «помічне» зілля. Таким чином вона начебто допомагала дівчатам віднайти своє щастя, на яке хтось наклав закляття. Невідома трава за 300 гривень гарантувала швидкий та безхмарний шлюб.
Рівнянку Наталію, яка працює в медзакладі медсестрою, невідома жінка зустріла в коридорі лікарні й відразу кинулася розповідати про прокляття, яке їй «дісталось» по батьківській лінії. Жінка нашіптувала 22-річній дівчині про те, що тій ніколи не стати під вінець. Шахрайка так переконливо говорила, що Наталка почала просити допомоги. За зілля, яке буцімто має чудодійну силу зцілення, шахрайка запросила 300 гривень. Аби досягти скорого та позитивного результату, дівчині потрібно було занести травичку до церкви, покласти під освячену ікону – і за тиждень результат гарантований. За мить, коли незнайомка попрощалася зі своєю жертвою, до Наталії підійшла колега, яка розповіла про жінку, яка за ворожіння просить 200 гривень. Колега виявилася кмітливішою та викликала правоохоронців.
— Коли я розгорнула згорток, то виявила, що в ньому лежить тютюн з цигарки, – розповідає потерпіла дівчина.
Вже в міському відділі міліціонери встановили особу псевдоцілительки людських долей. За аналогічні «благодійні вчинки» 29-річна хмельничанка Алла розшукується колегами з Вінницької області.
– Наразі в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України жінка затримана, за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України розпочато кримінальне провадження, триває слідство, – розповідає виконуючий обов`язків першого заступника начальника Рівненського міського відділу міліції Юрій Наперковський.
На сьогодні молодиця своєї вини у скоєному не визнає, хоча потерпілі дівчата її впізнали. За це кримінальне правопорушення ошуканці світить від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

Юлія ЗІНЕВИЧ, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору