Рівне:

Створення та просування сайтів

Стрілянина на Костопільщині забрала життя 39-річного рівнянина

Рівненська область 11-чер, 2013, 11:599 prov 851
Майже опівночі тривожне повідомлення про смерть людини в лісі поблизу села Глажева, що на Костопільщині, розірвало тишу райвідділу. Керівництво УМВС, оперативні служби, експерти та особовий склад Костопільського РВ мчали у напрямку села, аби з’ясувати обставини інциденту, що призвів до смерті людини.
Співробітники міліції з’ясували, що того дня до своїх батьків у гості приїхав син, який проживав у Рівному. 39-річний Сергій зустрівся зі своїм кумом однолітком та ще одним 23-річним односельцем Назарієм.
Усі втрьох, озброївшись мисливськими гладкоствольними рушницями, спорядженими картеччю, попрямували до лісу на полювання. За попередніми даними, саме у Назара в якусь мить вистрілила рушниця в сторону, де саме знаходився Сергій. Вогнепальне поранення стало фатальним для чоловіка — він помер на місці пригоди.
— Тільки після проведення численних експертиз, у тому числі і зброї, відтворення обставин події можна буде говорити про деталі і склад злочину, — коментує з місця пригоди начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко. — Підозрюваний та свідок вже спілкуються зі слідчими. Ми забезпечили адвокатський супровід підозрілому. За даним фактом відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Триває слідство, — констатує Василь Лазутко.
Тіло загиблого чоловіка доставлено в морг центральної районної лікарні м. Костополя. При поверхневому огляді трупа виявлено шість отворів від картечі в області грудної клітки зліва.
Про загиблого відомо, що він розлучений та жив в обласному центрі в цивільному шлюбі. Підозрюваний має дружину та виховує двох малолітніх дітей.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору