Рівне:

Створення та просування сайтів

На Березнівщині вбивство через необережність

Рівненська область 07-бер, 2013, 13:339 prov 1 014
Третього березня до Березнівської центральної районної лікарні був госпіталізований 29-річний Василь, житель с. Моквин Березнівського району, якому тілесні ушкодження наніс односельчанин. Від отриманих тілесних ушкоджень уже п’ятого березня чоловік помер.
Як з’ясувалося, близько опівночі чоловіки зустрілися поблизу місцевого кафе. На ґрунті тривалих неприязних відносин 21-річний Віталій штовхнув Василя, від чого останній впав на асфальт. Від отриманої травми голови він втратив свідомість. Спочатку потерпілого доставили до Березнівської районної лікарні, а після обстеження він був госпіталізований до Рівненської обласної клінічної лікарні, де і помер. На момент конфлікту обидва чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння.
- Відомості про подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань, - коментує начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній, - дане правопорушення за частиною 1 статті 122 Кримінального Кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) перекваліфіковано на частиною 1 статті 119 Кримінального Кодексу України (Вбивство, вчинене через необережність). Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Ведеться слідство.


Наталія Микитюк, Березнівський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору