Рівне:

Створення та просування сайтів

Як слюсар у магазині медичними шприцами розраховувався

Рівненська область 14-жов, 2013, 16:379 prov 888
23 лютого Федір був добряче напідпитку. Свято справжніх чоловіків видалося на славу. Для повного щастя 25-річному рівнянину у той вечір не вистачало… арахісу. За ним він і зайшов до одного з продуктових магазинів на вулиці Виговського в обласному центрі. Коли ж довелося розраховуватися, з’ясувалося, що грошей — немає.
Чолов’яга непевними рухами почав вивертати вміст кишень. З-поміж всього іншого на прилавок поклав два запаковані медичні одноразові шприци. Коли ж продавчині відмовилися співпрацювати з Федором на бартерній основі (саме шприци він запропонував замість грошей), а покупці почали обурюватися, мовляв, чергу створив, чоловік відповів їм брудною лайкою.
— Нетверезий рівнянин, вживаючи нецензурні слова, почав погрожувати присутнім фізичною розправою, — розповів старший прокурор прокуратури м. Рівне Олег Костюк, який підтримувала державне обвинувачення в суді. — Федір зіштовхнув з прилавка кілька трилітрових банок соку, ще одну кинув у вітрину: усе розлетілося вщент. Правоохоронці, яких викликали працівниці торговельного закладу, затримали зухвальця. Дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Рівненський міський суд призначив підсудному арешт на чотири місяці. Також суд задовольнив цивільний позов, заявлений власницею магазину. Федорові, який до цього працював слюсарем на одному з рівненських приватних підприємств, доведеться відшкодувати їй 700 гривень матеріальних збитків.

Прес-служба прокуратури м. Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору