Рівне:

Створення та просування сайтів

Четверте свідоцтво „Піраміди”

Кримінал 15-бер, 2007, 16:179 Lobanovskiy 1 538
Цього разу пан Микола дізнався, що київські медики за завданням академіка Ігоря Юхновського провели дослід, який підтвердив передбачення дубенчан: вода у Миколаївському соборі, пробувши там кілька діб, набула тієї ж джерельної молекулярної структури, що й вода після перебування в „Піраміді”. А вже давно відомо, що навіть забруднена вода рельєфно змінюється, коли „прослуховує” музику, красиві кристали утворюються під впливом молитви, духовної та класичної музики.

Дізнавшись про успішний експеримент спеціалістів „Піраміди” при підготовці збірної команди з пауерліфтингу до світової першості (були задіяні сеанси біорезонансної терапії, фітотерапії, заряджена моршинська мінеральна вода), директор Українського інституту екології людини Михайло Курик попросив дубенчан напрацювати проект аналогічних заходів для впровадження в дитячих дошкільних закладах. Сам київський професор після ретельного ознайомлення з книжкою „Людина — рідкий кристал” (готується в „Піраміді” до друку) погодився написати до неї передмову.

До речі, цю працю М.Дикун успішно захистив на засіданні колегії Департаменту інтелектуальної власності Міносвіти і науки України, голова якого М.Палавій зареєстрував аторське право наших земляків. Цим підтвержено нове слово колективу „Піраміди” в теоретичних розробках — уявленнях про природу, Всесвіт і Всевишнього. Колектив по-своєму розшифрував роль води, рідких кристалів у організмі людини, а також пусковий механізм поділу ракових клітин.

Це вже четверте свідоцтво, отримане „Пірамідіою” в Держдепартаменті інтелектуальної власності. Дотепер підрозділ Міністерства освіти й науки належно оцінював такі праці наших медиків: „Вода в організмі людини”, „Літотропні рідкі кристали в організмі людини” та „Розподіл полів і потоків енергії всередині та навколо чотиригранної піраміди, виготовленої з діелектриків”. І ось нова перемога — ще одне сходження творчого колективу лікувально-діагностичного центру, визнане у науковому світі.

Василь ЯНОШІ

Дубно
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору