Рівне:

Створення та просування сайтів

Померлий тато і янголи… врятували життя п’ятерічній дівчинці, яка випала з восьмого поверху

Новини регіону 24-бер, 2005, 13:249 prov 1 224
Сусіди та перехожі, які випадково стали свідками того, як дівча в літній блузочці та кімнатних тапочках, похапцем пробиралася по снігу до під’їзду будинку, не могли зрозуміти, що вона робить на вулиці в такому вигляді. Лише один із перехожих поцікавився в дівчинки, чому вона розгулює в такому легкому вбранні, на що та відповіла, що бавлячись з котом вона випала з балкону восьмого поверху. Чоловік спочатку не міг у це повірити, але побачивши морду кота на балконі, на який вказала пальчиком дівчинка, той одразу підхопив її на руки і відніс додому.

Виявляється, мати дитини навіть не підозрювала про те, що сталося з її чадом. За словами матері, доки вона займалася хатніми клопотами, Анжела в сусідній кімнаті бавилася з котом. Вочевидь, чотириногому улюбленцю набридло товариство дівчинки і він попрямував на балкон. Дитині, в свою чергу, захотілося повернути свого “друга”, тому, не гаючи часу, вона поспішила слідом за ним. Щоб дістатись до кота, Анжеліка перехилилася через поручні балкона і випала. Отямилася вже унизу, загрузнувши у снігу, що дякувати Богу, в той час ще лежав на землі.

Через кілька хвилин прибула швидка допомога, що доставила дівчинку до травматологічного відділення Дубенської міської лікарні. Анжела, на превеликий подив лікарів, трималася мужньо, незважаючи на сильний переляк, не вередувала, не плакала, тільки поскаржилась на біль в спині.

За словами старшого лікаря зміни Миколи Козяра, під час попереднього огляду здивуванню лікарів не було меж. У дівчинки не було виявлено жодних ушкоджень. На запитання лікарів, Анжела відповіла, що коли падала, то бачила свого померлого тата, який, разом із двома янголами-охоронцями ніби на руках поклав її на сніговий кучугур.

В лікарні довго затримувати дівчинку не стали і вже наступного дня мамі дозволили її забрати додому. Життя Анжели і її родини увійшло в нормальне русло, єдине, що тепер за порадою лікарів дівчинці доводиться спати не на матраці, а на дерев’яних дошках застелених простирадлом для того, щоб в подальшому уникнути проблем із хребтом.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Дубно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору