Рівне:

Створення та просування сайтів

Крок у дивізіон найсильніших

Спорт 14-травня, 2008, 18:009 prov 1 113
Суперники обережно розпочали гру — команди більше думали про захист своїх воріт. Але вже на п’ятій хвилині, після розіграшу штрафного, Едуард Петрик виявився найспритнішим і вивів господарів уперед. Через вісім хвилин Олександр Отупор з гострого кута вирівняв становище. Проте раділи гості лише хвилину. Вадим Жак та Роман Волох організували контрвипад і господарі знову вийшли вперед. Розвинути успіх МФК “Рівне” міг наприкінці першого тайму, але не скористався цією можливістю — за перебір попереджень гості двічі пробивали десятиметрові удари і двічі вони не досягли цілі. Роман Волох не влучив у ворота, а Богдан Савчук перевірив надійність штанги.
Після перерви гості перехопили ініціативу. Підопічні Юрія Баховського в основному думали про захист своїх воріт, не забуваючи про контратаки. Проте донеччани міцно притисли рівнян до воріт. Тепер уже господарі частіше порушують правила і задовго до завершення матчу мали в пасиві шість фолів. На щастя, удар капітана ДЮСШ-5 В’ячеслава Кобеця відбив Павло Чемерис. Лише на останніх секундах зустрічі господарі зняли питання про переможця — Святослав Кравчук встановив остаточний рахунок — 3:1
Після матчу відбулося нагородження рівненської команди кубком за друге місце і срібними нагородами, яке проводив член виконавчого комітету Асоціації міні-футболу України Валентин Савицький. Разом із нагородами МФК “Рівне” отримав право виступати у вищій лізі.
Мантур Хаймурзін, головний тренер ДЮСШ-5-”Аркада”:
— Команда у нас молода. Ми довго ”розкачувалися” й перше коло вийшло невдалим. Сьогодні не грали два основні гравці. Головне завдання — награвати команду на наступний сезон. Привезли до Рівного трьох молодих гравців, які вперше вийшли на майданчик. У вас досить непогана команда. В сьогоднішньому матчі мали шанс виграти обидві команди, але це футбол. Гадаю, вболівальникам матч сподобався. Була боротьба, були моменти поблизу обох воріт. Аксіома футболу — не забиваєш ти, забивають тобі. Так і сталося.
Василь Ползунов, президент МФК ”Рівне”:
— По-перше, хочу подякувати за підтримку. Я задоволений нинішнім сезоном. Головне завдання виконане! Може, були якісь погрішності, але вони завжди бувають, коли щось робиш. Вважаю, завдання виконали на сто відсотків. Незабаром буде збиратися керівництво клубу, представники влади і разом будемо вирішувати долю команди на наступний сезон. Завдання серйозне — з тими можливостями, які є зараз, не можливо втриматися на потрібному рівні. Питань багато. Впродовж місяця буде зрозуміло, що до чого. На меті є повернути в команду вихованців рівненського футзалу, які грають у командах вищої ліги. Але конкретно говорити поки що рано. Дякую гравцям — низький їм уклін.
Юрій Баховський, головний тренер МФК ”Рівне”:
— Це була остання гра фінальної частини першості. Задачу грати у вищій лізі виконали, тому тяжко було налаштувати хлопців на гру. Але футболісти змогли у важку хвилину зібратися і показати веселий футбол. Наш суперник досить серйозний, тим приємніша перемога. Сезоном задоволений. І зараз згадується тільки хороше. Були, звичайно, нюанси, але взагалі все добре. Рано говорити про те, за що боротися у вищий лізі. Ми хочемо там грати, хочемо, щоб кращі команди України приїжджали в Рівне, і ми будемо давати їм бій. Якщо все буде добре — будемо боротися за найвищі місця і підвищувати свою майстерність.
Матч між МФК ”Рівне” та ДЮСШ-5 ”Аркада” став апогеєм свята міні-футболу під назвою ”Случ-МФК ”Рівне” — 15 років”. Розпочалося святкування о 12 годині поєдинком юнацьких команд Рівного і Житомира, який завершився бойовою нічиєю — 5:5. Після майбутніх чемпіонів на майданчик вийшли ветерани ”Случа” та МФК ”Рівне”. За напругою гра не поступалася календарній. Команди почергово виходили вперед, але сильнішими виявилися ветерани МФК ”Рівне” — 5:4.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору