Рівне:

Створення та просування сайтів

Американка протягом двох місяців чекала воскресіння трупа

Україна і світ 15-травня, 2008, 13:079 prov 902
90-річна Міддлсворт померла ще 4 березня, перебуваючи у ванній кімнаті. Льюіс, яка на власні очі спостерігала кончину Міддлсворт, перевдягнула її, посадила на унітаз і пішла питати поради у свого духовного наставника Елана Буши, на прізвисько “єпископ”.
Ймовірно Льюіс, яка називає себе сестрою Марією Бернадеттою, є членом секти, очолюваної Буши. Про релігійну доктрину, яку сповідає Буши, нічого не повідомляється. Проте відомо, що він порадив Льюіс не чіпати покійну Міддлсворт, залишити її на унітазі і старанно молитися – тоді вона воскресне.
15-річний син злякався трупа в будинку і хотів втекти. Проте “єпископ” пояснив йому, що диявол спеціально робить так, аби всі подумали, що Міддлсворт ніколи не воскресне. “Єпископ” заявив, що якщо хто-небудь дізнається про Міддлсворт, то хлопчик і його сестра підуть до державної школи, а, крім того, їм доведеться важко працювати, оскільки покійна сплачувала рахунки за квартиру.
Влада дізналася про ситуацію після того, як у поліцію звернулася рідна сестра Магдалини Авліни Міддлсворт. Вона занепокоїлася тим, що сестра довго не виходить на зв’язок, і попросила перевірити будинок у невеликому містечку Неседа.
Коли помічниця шерифа прибула до вказаного будинку, її зустріла Теммі Льюіс. Вона заявила, що Міддлсворт справді тут живе, проте виїхала відпочивати. При цьому вона не хотіла пускати помічницю шерифа всередину і лише після довгих перемовин дозволила їй увійти до будинку.
У приміщенні пахло ладаном, всюди були розкидані релігійні атрибути, голосно грали релігійні гімни. Оглядаючи будинок, помічниця шерифа почула запах розкладання і, відчинивши двері туалету, побачила труп Міддлсворт на унітазі.
У дітей, коли їх виводили з будинку, де вони провели два місяці поряд з трупом, сталася істерика. Зараз їж помістили в притулок. Теммі Льюіс заарештували, проте потім звільнили під заставу. Їй інкримінується протидія представникові влади. “Єпископ” Елан Буши залишається під вартою. Його звинувачують у шахрайстві і нанесенні моральної шкоди дітям.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору