Рівне:

Створення та просування сайтів

Завершили та розпочали поразками

Спорт 07-кві, 2005, 13:429 prov 1 029
Завершальну гру першого етапу чемпіонату України серед команд суперліги рівненський “Пульсар” проводив у Києві проти столичного “Будівельника”. Поступившись у перших трьох десяти хвилинках, важко було в заключній чверті відіграти п’ятнадцять очок. Доклавши зусиль рівняни спромоглися скоротити різницю в рахунку до одинадцяти пунктів, але на більше не вистачило ні сил ні часу. Фінальний свисток зафіксував поразку 91:80 та десяте місце у турнірній таблиці. Це означало, що на другому етапі “Пульсар” побореться за право потрапили у вісімку кращих команд в суперництві з командами, які посіли місця з сьомого до одинадцятого.

Першою такою грою стала зустріч із “Львівською політехнікою”. Лише у овер-таймі господарям вдалося схилити шальки терезів на свій бік і перемогти 91:88. Впродовж всього матчу на майданчику точилася безкомпромісна боротьба.

Сьогодні, у четвер, рівненський “Пульсар” прийматиме харківський “Політехнік”, де виступає один з вихованців рівненського баскетболу Віктор Герасимчук. Початок матчу о 18 годині.

Результати решти матчів: ”Сумихімпром” – БК ”Київ” – 101:95, БК ”Хімік” – МБК ”Одеса” – 78:72, МБК ”Миколаїв” – ”Азовмаш” – 97:109, ”ВозШО” – ”Будівельник” – 81:74, ”Львівська політехніка” – ”Політехнік” – 101:83.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору