Рівне:

Створення та просування сайтів

Фортуна допоможе, фортуна зрадить

Спорт 25-травня, 2006, 16:249 prov 1 352
Тривають ігри другого етапу чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги, які розігрують 9-14 місця. Чергові матчі рівненський “Пульсар” проводив у Харкові та Маріуполі. В обох зустрічах все вирішувалося в останні секунди. Проте якщо харківський “Політехнік” підопічним Сергія Шемосюка вдалося здолати, то у грі проти СК “Маріуполь” фортуна була на боці господарів.
БК “Політехнік” — “Пульсар” — 82:89
У першому матчі, який відбувся 17 травня у Харкові, шальки терезів почергово коливалися то в один, то в інший бік. В основний час команди не змогли визначити переможця: господарі спромоглися виграти в одній чверті, тоді як гості в трьох — 75:75. Початок додаткової п’ятихвилинки був за “Політехніком”, який закинув п’ять очок. Такий початок не вибив з колії рівнян і вони спромоглися переломити хід поєдинку. Впродовж останньої хвилини підопічні Сергія Шемосюка закинули 11 з 15 очок і перемогли 89:82. Не допомогли господарям 30 очок Тимура Арабаджі. У гостей на майданчику виділялися Андрій Артимович та Вадим Река, які набрали по 18 очок. Останній додав ще одинадцять підборів.
СК “Маріуполь” — “Пульсар” — 55:54
Через два дні рівненський “Пульсар” завітав до Маріуполя. На жаль, продовжити виїзне турне на мажорній ноті підопічним Сергія Шемосюка не вдалося. Впродовж всього матчу гості впевнено контролювали перебіг подій на майданчику і за хвилину до завершення поєдинку вели з різницею у шість очок. І тут своє вагоме слово сказав Євген Подорваний. Лідер маріупольців зумів скоротити відставання до мінімуму, а потім скористався помилкою Андрія Артимовича і приніс своїй команді перемогу. Реалізувавши два штрафні кидки, Євген Подорваний зробив рахунок 55:54. У “Пульсара” залишалося три секунди, аби вирвати перемогу. Після дальнього кидка Анатолія Дубнюка м’яч по-зрадницьки кілька разів прокрутився по дужці і вилетів на майданчик.
Найрезультативнішими у складі рівнян були Анатолій Дубнюк — 13 очок та Андрій Артимович з В’ячеславом Ковалевським — по 12. Серед господарів виділялися Петро Подтикан — 16 очок та Євген Подорваний — 14.
Сергій Шемосюк, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— “Пульсар” провів дві цікаві зустрічі у Харкові та Маріуполі. У Харкові перемогу здобули лише у додатковій п’ятихвилинці. У цій зустрічі нікого не можу виділити — хлопці показали командну гру. Всі зіграли добре і спромоглися на позитивний результат.
Мали здобути перемогу і в Маріуполі. Вона була у нас в руках. Проте хлопці рано заспокоїлися і на останній хвилині втратили очковой запас. Були за крок до перемоги, але не змогли здолати психологічний бар’єр.
Зараз готуємося до останньої виїзної гри у Львові, де проведемо чергове західноукраїнське дербі. А завершимо сезон двома домашніми зустрічами з “Будівельником” та МБК “Одеса”. Намагатимемося на мажорній ноті завершити чемпіонат.
Наступний матч ”Пульсар” зіграє сьогодні у місті Лева проти “Львівської політехніки”.
Результати решти ігор: “Політехнік” — “Львівська політехніка” — 91:98, “Будівельник” — МБК “Одеса” — 84:59, СК “Маріуполь” — “Львівська політехніка” — 83:75, “Будівельник” — “Політехнік” — 103:102 (ОТ), МК “Одеса” — СК “Маріуполь” — 80:60.
Відбулися перші матчі фінальної частини плей-офф. У боротьбі за перше місце маріупольський “Азовмаш” вдома переміг БК “Київ” — 78:71 (рівнянин Сергій Ліщук набрав 11 очок), а в матчі за бронзу “Хімік” в Южному здолав “Черкаські мавпи” — 72:65. Вчора відбулися другі ігри.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору