Рівне:

Створення та просування сайтів

Гримнули дверима

Спорт 12-кві, 2007, 20:159 prov 1 108
На мажорній ноті завершив регулярний чемпіонат України з баскетболу серед команд суперліги рівненський БК-93 “Пульсар”. В останньому матчі першого етапу змагань підопічні Сергія Шемосюка вдома здолали третю команду турніру “Черкаські мавпи”. Господарі, проявивши командний дух та велике бажання перемогти, змогли піднести урок ”збірній світу”.

Для гостей ніщо не віщувало біди. Рівняни, як стало звично бачити в останніх іграх, провалили старт поєдинку. ”Мавпи” повністю переграли своїх опонентів і змогли досягти п’ятнадцятиочкової переваги. Цей факт заспокоїв одних і змусив ”зібратися” інших. Баскетболісти БК-93 ”Пульсар” почали демонструвати командний баскетбол: агресивний у захисті і результативний у нападі. Цього ”мавпи” не чекали і почали помилятися, наслідком чого стала нервозність, яка приводила до порушень правил. У другій чверті господарі почали скорочувати відставання і на перерву команди пішли з шестиочковою перевагою гостей — 50:44.

У третій десятихвилинці, після триочкового кидка Данила Козлова рахунок став нічийним — 57:57. Гра пішла на зустрічних курсах і господарі нічим не поступалися черкащанам. Перед заключною чвертю перевага гостей була мінімальною — 64:63. За п’ять хвилин до завершення поєдинку Андрій Артимович вивів рівнян вперед — 71:70. ”Мавпи” занервували і почали помилятись, як у нападі, так і в захисті. Підопічні ж Сергія Шемосюка досить дисципліновано провели заключні хвилини поєдинку, що дозволило святкувати перемогу. Остаточну крапку у матчі поставив капітан БК-93 ”Пульсар” В’ячеслав Ковалевський — 82:75.

Сергій Шемосюк, головний тренер БК-93 ”Пульсар”:

— Більше було б таких свят як сьогодні. Напередодні світлого свята Паски не могли зіпсувати настрій вболівальникам. Ми добре налаштувалися і провели гарну гру. На жаль, знову провалили початок гри. Проте змогли показати характер і перемогти. Ми витримали, як кажуть у боксі, удар. Не можу когось із команди виділити — всі, хто були на майданчику, відіграли добре. Всі працювали на команду і на результат.

Результати решти ігор: ”Азовмаш” — ”Політехнік” — 117:84 (за 19 хвилин рівнянин Сергій Ліщук набрав вісім очок і здійснив чотири підбори), МБК ”Одеса” — МБК ”Миколаїв” — 93:65, ”Будівельник” — ”Сумихімпром” — 81:84, ”Хімік” — ”Політехнік” — 100:67, ”Азовмаш” — БК ”Київ” — 68:83 (у господарів найпомітнішим був Сергій Ліщук, який за 34 хвилини набрав 21 очко, здійснив 17 підборів і поставив шість блок-шотів), ”Дніпро” — ”Львівська політехніка” — 95:82.

Таким чином вісімка кращих розпочне поєдинки чвертьфіналу серії плей-оф. Команди гратимуть до двох перемог: БК ”Київ” — МБК ”Миколаїв”, ”Азовмаш” — ”Кривбасбаскет-Люкс”, ”Черкаські мавпи” — ”Дніпро”, ”Хімік” — ”Сумихімпром”. Решта колективів, у тому числі і БК-93 ”Пульсар”, боротимуться за 9-13 місця. Першу гру наша команда зіграє вдома 17 квітня із ”Львівською політехнікою”.

Далі наша команда зіграє: 21 квітня на виїзді із ”Київським Будівельником”, 28 квітня вдома із БК ”Одеса”, 1 травня у Харкові із ”Політехніком”, 5 травня на виїзді із ”Львівською політехнікою”, 8 травня вдома проти ”Будівельника”, 15 травня на виїзді з БК ”Одеса”, 19 квітня вдома з ”Політехніком”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору