Рівне:

Створення та просування сайтів

“Пульсар” призупинили у Києві

Спорт 11-травня, 2006, 15:319 prov 959
Триває другий етап чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги. За календарем рівненський “Пульсар” перші три поєдинки провів вдома і здобув три перемоги. Завершував свою триматчеву домашню серію “Пульсар” матчем із одвічним суперником “Львівською політехнікою”. Зустрічі між цими колективами проходять у цікавій та безкомпромісній боротьбі, незважаючи на місця, які посідають суперники. Тим більше, що саме ці команди розпочали другий етап з двох перемог.
Гра видалася напруженою та нервовою — суперники впродовж двох перших хвилин не могли “розмочити” рахунок. Першими це зробили господарі. Впродовж всієї гри рівняни були трішки кращими, що відбилося на результатах усіх чвертей — 15:13, 18:13, 22:17, 14:12 та загальна перемога — 69:55. Найрезультативнішими у склада “Пульсара” стали В’ячеслав Ковалевський — 20 очок та Вадим Река — 13, а у складі “Львівської політехніки” своїми діями виділялися Мантас Ігнатавічус — 17 очок та Ярослав Лемик — 12.
Зараз у рівнян наступила п’ятиматчева виїзна серія, яку вони розпочали у Києві проти місцевого “Будівельника”. На жаль, вистояти проти дій столичних баскетболістів підопічним Сергія Шемосюка не вдалося — 54:97. Виграш у заключній чверті 26:25 не вплинув на загальний результат. “Пульсар” надто багато втратив у перших трьох десятихвилинках, особливо у стартовій — 6:26, 12:24, 10:22. Найбільший внесок у доробок господарів вніс Станіслав Балашов — 17 очок, а у гостей по 11 пунктів набрали — Анатолій Дубнюк та Андрій Артимович.
Результати решти ігор: “Політехнік” — МБК “Одеса” — 94:92 (ОТ), “Маріуполь” — “Будівельник” — 71:66, МБК “Одеса” — “Львівська політехніка” — 66:60.
Сьогодні “Пульсар” зустрічається із МБК “Одеса”.
Лише в одному матчі плей-офф довелося зіграти три матчі, аби виявити переможця. “Черкаські мавпи” у виїзному матчі здолали дніпропетровський “Дніпро” 90:79 і в серії до двох перемог рахунок став 2:1. В решті поєдинків для виявлення сильнішого були зіграно по дві гри. У других зустрічах перемоги здобули: “Сумихімпром” — БК “Київ” — 73:89, МБК “Миколаїв” — “Хімік” — 72:80, “Кривбасбаскет-Люкс” — “Азовмаш” — 67:83. Таким чином, у півфінальних матчах зустрічаються “Азовмаш” — “Черкаські мавпи”, “Хімік” — БК “Київ”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору