Рівне:

Створення та просування сайтів

“Комуненергія” на межі банкрутства… послуги теплопостачання подорожчають

Новини регіону 14-кві, 2005, 14:109 prov 1 777
Втім, пані Казачек не бажає розповідати про причини, що призвели підприємство до напіврозорення, на її думку це компетенція контрольних та провоохоронних органів. Саме вони повинні оцінити роботу її попередника, колишнього генерального директора КТП “Комуненергія” Петра Сергійчука.

Тим часом, сім працівників підприємства вже встигли написати заяви на звільнення, решта, як переконана керівник, досі готові допомагати їй, щоб спільними зусиллями знайти хоча б якийсь вихід зі скрутного становища.

До загострення ситуації, за словами пані Козачек, призвела і заборгованість населення перед підприємством, що на сьогоднішній день складає 33 мільйони гривень, а підприємство, в свою чергу, тільки постачальникам газу заборгувало більше 70 мільйонів.

Втім, незважаючи на такі сумні показники, пані Казачек настроєна досить оптимістично. На даний час, вона ретельно ознайомлюється з тим, що залишило їй попереднє керівництво і намагається знайти шляхи економічної стабілізації роботи підприємства. Як один із таких шляхів, Тетяна Казачек називає можливе підвищення тарифів за опалення приблизно на 15 %. Третину з цієї суми сплачуватиме населення, а решту, за її словами, повинні компенсувати з місцевого бюджету. Не заперечує й те, що незабаром, підприємство планує відмовитися від посезонного розрахунку за тепло. Оскільки у весняно-літній період, коли населення не платило за теплопостачання, на підприємстві завжди відчувався гострий нестаток оббігових коштів. Але перш ніж таку “політику” впроваджувати в побут, як зазначила пані Казачек, підприємство обов’язково проведе опитування серед населення міста. Таким чином, на її думку, підприємство зможе знайти нові шляхи до діалогу безпосередньо зі споживачами. Впершу чергу, дійти порузуміння в питаннях покращення рівня комунальних послуг, що їм надаються, а відтак і рівня проплат за спожите тепло.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору