Рівне:

Створення та просування сайтів

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЗАТРИМУЄТЬСЯ

Актуально 20-жов, 2005, 09:529 prov 977
18 жовтня члени Рівненського міськвиконкому прийняли рішення звернутися до найвищих посадових осіб держави з проханням посприяти у вирішенні ситуації з початком опалювального сезону в обласному центрі.
Як підкреслювалося на засіданні, місто повністю розрахувалося з боргами перед теплопостачальним підприємством “Комуненергія”, яке перебуває в обласній власності. Крім того, погодило запропоновані дирекцією підприємства тарифи на послуги з теплопостачання та забезпечення гарячою водою. За даними міського й обласного управлінь житлово-комунального господарства, у Рівному всі багатоповерхівки технічно готові прийняти тепло.
Як зазначив під час засідання міськвиконкому міський голова Рівного Віктор Чайка, напередодні він мав розмову з виконуючою обов»язки генерального директора підприємства “Комуненергія” Тетяною Казачек про сприяння міської влади в отриманні “Комуненергією” кредиту для закупівлі газу. Однак кроків назустріч із боку комунальників у вирішенні проблеми не спостерігалось.
У понеділок, як повідомили в “Комуненергії”, Тетяна Казачек вела переговори в Києві щодо виділення лімітів на газ. Чим вони закінчилися – невідомо. Оскільки в приймальній підприємства сказали, що зранку керівник перебувала в облдержадміністрації, а після цього терміново знову відбула у відрядження.
Тим часом сьогодні багатоповерхівки обласного центру не обігріваються. Рівненські чиновники підозрюють у цьому спробу відвертого саботажу.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору