Рівне:

Створення та просування сайтів

Спаринг перед журналістами

Спорт 14-кві, 2005, 15:279 prov 1 121
Підготовка до публічного заходу відбудеться в 11:30 місцевого часу в First Fleet Park, а потім Цзю під охороною поліцейського ескорту проїде на майданчик Martin Place Amphitheatre, що знаходиться на відкритому повітрі. Початок спарингу заплановано на 12:15, після чого Цзю відповість на питання журналістів. Як повідомив боксер, останні два тижні він провів в Австралійському Інституті Спорту в Канберрі, де проводив тренування:

– Кожного разу, їдучи в Канберрі, я думав, що їду туди востаннє, проте, знову і знову повертався. Впродовж двох тижнів тренувався тричі на день. Це звичайні тренування перед тим, як розпочинати спаринги. Я повинен привести в порядок свої м’язи, все тіло, попрацювати над витривалістю. Рано вранці підіймався і робив пробіжку. Можу похвастати тим, що молоді люди все ще не можуть наздогнати мене. Я насправді відчуваю себе чудово.

Цзю підкреслив, що бій з Рікки Хаттоном є для нього серйозним викликом, що спонукає тренуватися все наполегливіше. Він відзначив, що успіх в листопадовому бою проти Шармби Мітчелла нічого не значить в майбутньому поєдинку в Манчестері:

– Цей бій буде абсолютно не схожим на попередній, і я сам не хочу, щоб мої листопадові відчуття повторилися. Знаю, що можу виглядати на рингу ще краще, хоча бій з Мітчеллом був близький до ідеального. Дуже близький. Хаттон – боєць абсолютно іншого стилю, тому тактично мені доведеться готуватися по-іншому. Рікки ще ніколи не програвав, до того ж, б’ється фактично вдома, тож усі обставини проти мене. Але це навіть краще, тому що дає додатковий стимул. Адже я чудово розумію, що моє життя вже ніколи не буде тим самим, коли я закінчу кар’єру. Тому треба насолоджуватися кожною хвилиною на рингу і завжди бути на висоті”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору