Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці блокували канал постачання наркотичних засобів засудженим до виправного центру

Рівненська область 23-кві, 2021, 07:409 prov 1 853
За процесуального керівництва  обласної прокуратури, слідчими поліції, за оперативного супроводу УПН в Рівненській області ДПН НП України в межах кримінального провадження  за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, збуту наркотичних засобів, а також збуту чи передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України,  яке розслідується СУ ГУ НП в Рівненській області, 21 квітня 2021 року проведено ряд санкціонованих обшуків у Державній установі «Городоцький виправний центр» та за місцем проживання 42 річного жителя міста Рівне.
Злочинну діяльність групи  осіб із засуджених, які відбувають покарання у Городоцькому виправному центрі та рівнянина, задокументували у серпні 2020 року. Зловмисники налагодили канал постачання наркотичних речовин та сильнодіючих ліків на територію Городоцького виправного центру.
В результаті проведених слідчих дій вилучено в цілому 50 таблеток бупренорфіну, димедролу, канабіс, розфасований у пакети, шприци, мобільні телефони, грошові кошти.
Рівнянина, якого повторно викрили на збуті наркотичних речовин, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та повідомлення про підозру  іншим учасникам злочинної групи.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору