Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 28-травня, 2008, 15:319 prov 1 322
З кастетами й ножами
У жителя селища Клевань Рівненського району правоохоронці вилучили ніж кустарного виробництва із довжиною леза 15 сантиметрів, а у 20-річного дубенчанина Юрія – кастет. Вилучене направили на дослідження в НДЕКЦ УМВС.
Хочу курочку!
Не вистачало, ймовірно, 49-річному жителю Дубровиці Віктору дієтичного курячого м’ясця. От і змушений був чоловік завітати на подвір’я свого земляка 29-річного Олега, де й намагався спіймати птицю. Однак все помітив господар, який затримав злодія і здав його міліціонерам.
Про бурштин
На полі СГПП «Азалія» поблизу селища Клесів правоохоронці затримали трьох 16-річних, 50-річного та 34-річного місцевих жителів, які за допомогою лопат видобували бурштин-сирець. У підозрюваних вилучили понад 250 грамів «соснової сльози».
Чи покарають працівника прокуратури?
Прокуратура міста Рівного порушила кримінальну справу щодо працівника органів прокуратури Волинської області, який 19 травня у ДТП травмував двох жінок. Як повідомила речник прокурора Рівненщини, волинянину інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України).
Повісився, бо кохав?
Минулого четверга вранці на території дитячого садка №27, що на вулиці Княгині Ольги у Рівному, знайшли мертвого чоловіка. Його особу вже встановили. Загиблому було 22 роки. У мобільному телефоні чоловіка було повідомлення, адресоване його дружині. Він писав, що її кохає. Жодних ознак насильницької смерті на тілі померлого не знайшли.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору