Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-чер, 2008, 16:389 prov 1 313
Триває першість області з футболу у другій лізі. У сьомому турі з шести зіграних поєдинків лише в одному господарі не змогли дати раду гостям: ”Спартак” — ФК ”Квасилів” — 2:1, ”Енергія” — ”Горизонт” — 1:1, ФК ”Гоща-АМАКО” — ”Олімп” — 2:1, ”Верес-2” — ”РОКО” — 0:5, ”Високовольтник” — ФК ”Смига” — 6:2, ”Фіалка” — ”ДПА-Сатурн” — 2:1.

***
Визначилися півфіналісти Кубка області-2008 з футболу серед юнаків. З чотирьох поєдинків лише в одному для визначення переможця довелося пробивати післяматчеві пенальті. Володимирецька ”Енергія” вдома ледь здолала березнівський ”Случ-Класік” — 3:2 (0:0 основний час). У решті ігор переможець визначився в ігровий час: ”КДЮСШ-Ізотоп” — ”Маяк” (Сарни) — 3:0, ”Штурм-КОЛІСП” (Костопіль) — ”Хімік” (Рівне) — 4:1, ”Славія” (Рівне) — ”ОДЕК” (Оржів) — 0:3. У півфіналах, час яких визначиться пізніше, гратимуть ”КДЮСШ-Ізотоп” — ”Штурм-КОЛІСП”, ”Енергія” — ”ОДЕК”.
***
У чемпіонаті області з футболу серед ветеранів були зіграні матчі другого туру: Рокитне — Володимирець — 0:1, Зоря — Рівне — 2:1, Гоща — Дубно — 1:2. Поєдинок Сарни — Дубровиця перенесено.
***
Рівнянин Володимир Трофимов виступатиме на Гран-прі Челленджер-2008 зі спідвею на довгому треці, що відбудеться в Голландії. Це право наш уславлений гонщик виборов у відбірковій гонці в німецькому місті Мюльсхорн. У доробку Володимира Трофимова 15 очок, що дозволило посісти четверте місце.

***
Срібну медаль на юніорському чемпіонаті України з боксу серед дівчат у Нетішині здобула Аліна Скаржанець. Студентка Рівненського коледжу економіки і підприємництва виступала в ваговій категорії до 52 кг. До чемпіонату її готував тренер Юрій Марчишин.

***
Чергові кроки зробила збірна України з волейболу серед жінок у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи. Вдома головна команда перемогла команди Португалії та Боснії і Герцоговини з однаковим результатом — 3:0, а Словаччину — 3:2. Приємно, що однією з кращих у Черкасах, де проходив етап, була колишній гравець “Регіни” Наталія Гончарова. Зараз Наталія, разом із сестрою Валерією виступає за московське “Динамо”.

***
Вперше в історії рівненського футболу вихованець місцевого футболу потрапив до лав збірної України. Володимир Гоменюк, уродженець села Бокійма Млинівського району в неділю дебютував у складі національної збірної України в товариському матчі проти Швеції. На полі Володимир провів 66 хвилин. За словами фахівців, у першому таймі він був одним із кращих у складі українців, щоправда, форварду відзначитись не вдалося. А збірна України перемогла 1:0.

***
Без поразок виступає Рівненський бейсбольний клуб ”Західний вогонь” в чемпіонаті України з бейсболу в Дивізіоні ”Б”. В перших шести іграх підопічні Володимира Судимака здобули шість перемог. У другому турі “Західний вогонь” тричі переміг бейсболістів Сімферополя ”Скіфи” — 14:4, 18:6 та 16:8. У третьому турі рівняни зіграють в Іллічівську з місцевим ”Іллічівцем”, який теж йде без поразок. Саме між цими командами розгорнеться боротьба за чемпіонство у дивізіоні ”Б”.

***
Впродовж шести днів в Алушті проходив командний чемпіонат України з шахів. Збірна команда Рівненської області посіла почесне четверте місце. До речі, таке високе місце наша команда здобула вперше.

***
У Рівному відбулися обласні дитячі змагання з мотокросу. На стадіоні ”Хімік” за перемогу боролися 42 мотогонщики з семи районів. Найкраще виступили представники Костопільського району, на другому — спортсмени Гощанського району і на третьому — представники Рафалівки.

***
Поблизу рівненського аеропорту пройшли змагання картингістів, у яких взяли участь півсотні юних спортсменів з десяти районів. Перше та третє місця посіли представники Острозького району, другими були спортсмени ТСОУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору