Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 06-лис, 2008, 11:329 prov 1 323
Перенесеним матчем завершилися змагання у чемпіонаті області з футболу. Кузнецовський ”Ізотоп-РАЕС” вдома переміг рокитнівське ”Полісся” — 4:1. Переможці набрали 34 пункти й посіли п’яту сходинку, а переможені замкнули турнірну таблицю — 11 очок та дванадцяте місце. Рокитнянці разом із рівненським ”Водником” залишили першу лігу. Трійка призерів: ”ОДЕК” — чемпіон (53 пункти), на другому — ”Маяк” (48), на третьому — ”Случ-Класік” (45). У юнаків перемогла команда ”Штурм-МЕГУ” (51 очко), на другому місці ”Славія” (46) і на третьому — ”Маяк” (40).

***
Фінішувала першість області з футболу. Перемогу у другій лізі з відривом у сім очок здобув ФК ”АМАКО-Гоща” (55 очок). На другому місці — кузнецовський ”Варіант” (48).Саме ці команди здобули право виступати у першій лізі. Бронзовим призером стала володимирецька ”Енергія” (47). Четверте-п’яте місця поділили ФК ”Смига” та ”РОКО” (Городок) — по 46 пунктів.
Результати заключного туру: ”Високовольтник” — ”Спартак” — 4:1, ”ДПА-Сатурн” — ФК ”Смига” — 2:0, ”Варіант” — ”РОКО” — 4:2, ФК ”Гоща-АМАКО” — ФК ”Квасилів” — 5:1, ”Олімп” — ”Енергія” — 0:7, ”Горинь” — ”Горизонт” — 2:3.
***
Матчами однієї восьмої фіналу стартувала „Ліга чемпіонів” — Кубок області з футболу 2008 року серед переможців районних (міських) змагань. Розпочали боротьбу в середу команди „Перевізник” (Березне) — „Хімік” (Рівне) та ФК „Глинські” (Здолбунівський район) — „Луч-Енергія” (Острог). Переможці визначаться за результатами одного матчу і вийдуть у чвертьфінал.
***
В спортивному залі Рівненського державного технікуму технологій та дизайну НУВГП відбувся ІХ Міжнародний турнір з боксу серед юнаків, пам’яті Анатолія Яндали. Участь у змаганнях взяли юнаки 1990-1991 р.н. та 1992-1993 рр.н. з Білорусі, Литви, Молдови, України — всього 127 спортсменів. Серед переможців та призерів змагань у різних вагових категоріях були представники Рівненшини: до 42 кг Андрій Кривоніс (Острог, 1 місце), до 44 кг — Сергій Бізюк (Рівне, 2 місце),до 48 кг — Михайло Мельник (Рівне, 3), до 55 кг — Юрій Шепелюк (Рівне, 3), до 52 кг — Вадим Карташов (Рівне, 1), Дмитро Карташов (Рівне, 2), до 54 кг — Роман Гришко (Рівне, 3), до 60 кг — Володимир Ленартович (Рівне, 1) та Андрій Глухой (Острог, 3), до 63 кг — Роман Ліщук (Кузнецовськ, 2), Олександр Ткачук (Рівне, 3), до 75 кг — Арнольд Акопян (Рівне, 3), до 80 кг — Андрій Книш (Рівне, 2), Руслан Майстрович (Дубно, 3), понад 91 кг — Андрій Россоха (Рівне, 2), Микола Ревчук та Денис Стельмащук ( обидва з Рівного розділили третє місце).

***
Стартував чемпіонат України серед чоловіків з волейболу у студентській лізі. Господарі, команда НУВГП, два поєдинки виграли та у двох поступилися. Рівняни здолали команди Івано-Франківського університету нафти та газу (3:1) і Львівського агро університету (3:0), а поступилися Вінницькому педуніверситету (1:3) та Кам’янець-Подільському держуніверситету (2:3, хоча у ході вигравали 2:0). Після першого туру підопічні Віталія Зубрицького посідають третє місце — шість очок. Лідирує Вінницькій педуніверситет.

***
У Сімферополі відбувся фінал Кубка України з фудокан карате-до, в якому взяли участь спортсмени з семи регіонів країни. Спортивний клуб “Фудокан” з Рівного впевнено виборов перше командне місце й здобув Кубок України.
***
25-27 жовтня у Мінську (Білорусь) пройшов чемпіонат світу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. У змаганнях взяло участь 17 країн, 145 учасників. В категорії DUO (два спортсмени на візках) – „латино-американські танці”, ІІ-га категорія складності, боротьба велася серед шести пар. Після п’яти танців програми пара Іван Сівак – Надія Вербицька стала абсолютним переможцем.
***
Рівненські спортсмени стали переможцями в чемпіонаті області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1994-1996 р.н. На другому місці — представники Квасилова, на третьому — дзюдоїсти з Сарн. У змаганнях взяло участь 135 спортсменів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору