Рівне:

Створення та просування сайтів

Поліцейські Закарпаття затримали чергового організатора каналу нелегальної переправи через кордон чоловіків призовного віку

Новини регіону / Закарпатська область 18-вер, 2022, 08:339 prov 915
На Берегівщині оперативники міграційної поліції, спільно з прикордонниками, затримали зловмисника, який за 5 тисяч доларів допомагав чоловікам, що підлягають мобілізації, незаконно перетинати державний кордон України. Правоохоронці затримали фігуранта та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває.
В ході проведення ряду оперативних заходів співробітники міграційної поліції Закарпаття, у співпраці з військовослужбовцями Державної прикордонної служби, припинили злочинну діяльність чергового переправника, який організував нелегальний канал для перетину держкордону в обхід офіційних пунктів пропуску. Його клієнтами були особи призовного віку, що підлягають мобілізації.
Затримати зловмисника оперативникам вдалося «на гарячому». Фігурант саме намагався переправити через «зелений кордон» в межах Берегівського району одного зі своїх клієнтів. За їх попередньою домовленістю, гроші в сумі 5 тисяч доларів зловмисник мав отримати одразу ж після перетину втікачем лінії держкордону.
Організатора злочину поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 
За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За санкцією цієї статті затриманому загрожує від семи до дев'яти років ув’язнення. Розслідування у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору