Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни потрапили під асфальтоукладач

Спорт 08-бер, 2007, 16:249 prov 1 062
Розгромом закінчилася для рівненського БК-93 ”Пульсар” поїздка до столиці. У черговому турі чемпіонату України з баскетболу наша команда на виїзді зазнала поразки 49:109 від БК ”Київ”. Сподівань на вдалий перебіг зустрічі для підопічних Сергія Шемосюка було обмаль. Проте такої відчутої поразки від лідера теж мало хто сподівався. Не допомогла команді і численна група підтримки з Рівного. Решта вболівальників нашої команди могли бачити поєдинок на власні очі на каналі ”Мегаспорт”.

Гостей вистачило на перші три хвилини. БК-93 ”Пульсар” навіть повів у рахунку 4:0. На жаль, на більше сил у підопічних Сергія Шемосюка не вистачило. Кияни досить швидко вирівняли становище і вийшли вперед. Це був початок розгрому. З кожною чвертю столичні баскетболісти відриватися у рахунку, збільшуючи різницю. У підсумку вона досягла шістдесяти пунктів.

Важко пояснити гру нашої команди, яка привела до такого результату. Саме над цим зараз працює тренерський склад. Як справляться з цим стане відомо 17 березня, коли БК—93 ”Пульсар” прийматиме вдома харківський ”Політехнік”.

Сергій Шемосюк, головний тренер БК-93 ”Пульсар”:

— Перед грою із БК ”Київ” ми реально оцінювали свої сили. Проте налаштувалися на гру. Гадав, що перемога над ”Дніпром” додасть позитивних імпульсів для баскетболістів. Але вони змогли витримати лише три хвилини. Потім київський асфальтоукладач пройшовся по нас. На жаль, гравці не змогли справитися із своїми нервами, не виконали передматчевих настанов. Суперник же показав найкращу гру у сезоні. Після перерви можна було змінити установку на гру, тримати м’яч довше. Проте надіявся, що хлопці зіграють той баскетбол, який ми їм прививаємо. На жаль, у другій половині ситуація на майданчику не змінилася. Будемо аналізувати і готуватися до наступних поєдинків.

— Наскільки важка травма, яку отримав Станіслав Сокур?

— Головне — немає перелому. Станіслав отримав тяжкий удар по нозі і з’явилася страшна гематома. Надіємося, якщо все буде добре, на гру із харківською ”Політехнікою” він вийде. Ця травма стала однією із причин поразки: у хлопців опустилися руки.

Результати решти ігор: МБК ”Миколаїв” — ”Кривбасбаскет-Люкс” — 64:76 (у криворіжців 13 хвилин відіграв екс-пульсарівець Віктор Герасимчук, проте не набрав жодного очка), ”Львівська політехніка-ГАЛИЧИНА” — ”Хімік” — 98:93, ”Будівельник” — ”Дніпро” — 76:74.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору