Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОРАЗКИ УВІЙШЛИ В ЗВИЧКУ

Спорт 22-лют, 2007, 20:259 prov 1 157
Важким видався для рівнян поєдинок чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги у Миколаєві. Хоча легких матчів у суперлізі для підопічних Сергія Шемосюка немає. В кожній зустрічі БК-93 “Пульсар” бореться із суперником та... своїми помилками. Останнє — чи не найважче. Ось і в звітному поєдинку неточність у проведенні атак у другій половині гри не дозволила рівнянам здолати МБК “Миколаїв” на його майданчику.

Неприємності у БК-93 “Пульсар” розпочалися ще в дорозі, коли автобус, який віз команду, поламався. Прибувши пізно ввечері до міста корабелів, рівняни не змогли провести вечірнє тренування. Не можна сказати, що саме цей факт став причиною чергової поразки гостей у чемпіонаті. Але одним із чинників — точно.

Розпочали пульсарівці зустріч досить вдало — повівши в рахунку 8:2. До великої перерви жодній з команд не вдавалося відірватися від суперника. На результат вплинула провальна гра підопічних Сергія Шемосюка у третій чверті. Всі намагання врятувати становище у заключній десятихвилинці ні до чого не привели. Як тільки рівняни до мінімуму скоротили відстань, миколаївці відповіли двома влучними дальніми кидками. Фінальний свисток зафіксував чергову поразку нашої команди — 73:85.

Сергій Шемосюк, головний тренер БК-93 “Пульсар”:

— У Миколаєві ми показали непогану змістовну гру, але, на превеликий жаль, не добилися позитивного результату. Слабо провели третю чверть. Щоправда, у заключній вирівняли становище, але на більше не вистачило сил та вдачі.

Непогано зіграли у Миколаєві два Стаси — Сокур та Алексейчик. Можу відзначити гру В’ячеслава Ковалевського. На жаль, підтримки від партнерів вони не отримали. Не справився із установкою на гру Вадим Скиданов, багато помилок допустив Олександр Захожий. Блідо виглядали Данило Козлов, зовсім “загубився” Анатолій Дубнюк.

У кожної команди бувають важкі часи. У нас йде становлення нової команди. Надіюсь, що незабаром появиться результат.

Результати решти ігор: БК “Київ” — “Хімік” — 79:70, “Львівська політехніка” — “Сумихімпром” — 75:76, “Політехнік” — “Дніпро” — 91:97, “Кривбасбаскет-Люкс” — БК “Одеса” — 98:89. Цей матч видався “найцікавішим” — наприкінці четвертої десятихвилинки гру було зупинено через дим, який пішов із сектора фанатів гостей. Завершення зустрічі було перенесено майже на годину. Екс-пульсарівець Віктор Герасимчук за 24 хвилини набрав сім очок.

Наступний матч БК-93 “Пульсар” проведе вдома з дніпропетровським “Дніпром” у суботу. Початок матчу о 17 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору