Рівне:

Створення та просування сайтів

Негостинний прийом у Миколаєві

Спорт 26-лют, 2009, 10:029 prov 1 266
У двадцятому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський БК-93 “Пульсар” на виїзді зустрічався із МБК “Миколаїв”. При позитивному завершенні зустрічі підопічні Михайла Переверзія обійшли б ”корабелів” у турнірній таблиці. На жаль, цього не сталося. Рівняни поступилися — 76:84 (21:17, 22:21, 13:26, 20:20).
Початок був за гостями. Баскетболісти БК-93 “Пульсар” досить потужно та організовано провели першу половину. Перевага нашої команди сягала дванадцяти очок. Щоправда, миколаївці наприкінці другої десятихвилинки зуміли скоротити відставання, і на велику перерву суперники пішли за п’ятиочкової переваги рівнян — 43:38.
Третя чверть була за господарями. МБК ”Миколаїв” перехопив ініціативу, і вже гравці цієї команди контролювали перебіг подій на майданчику. Натомість у рівнян нічого не виходило. Попри це наприкінці заключної частини гості майже наздогнали господарів. Чи не вирішальним став момент наприкінці гри, коли Павла Улянка зупинили з порушенням правил. При цьому він встиг випустити м’яч у кошик суперника, який по-зрадницьки влетів туди і миттєво вилетів. З лінії штрафних наш лідер забив лише один раз. В заключні секунди зустрічі підопічні Михайла Переверзія намагалися врятуватись від поразки. На жаль, цього не сталося. Фінальний свисток зафіксував перемогу МБК “Миколаїв” — 84:76.
У складі гостей відзначилися: Павло Улянко — 23 пункти, Віктор Герасимчук — 17, Дмитро Дятловський — 11, Роман Гуменюк — 9, Анатолій Дубнюк — 8, Ілля Шемосюк — 5, Олексій Рябінін — 2, Олександр Захожий — 1. У миколаївців одразу п’ять гравців набрали більше десяти очок: Олексій Ануфрієв — 18, Сергій Гладир і Михайло Хлєбовіцкі — по 15 пунктів, Джарріус Джексон— 14, Олександр Раєвський — 12.
Дубль рівнян також зазнав поразки — 78:84.
Володимир Полях, головний тренер МБК “Миколаїв”:
— “Пульсар” — команда, яка росте, яка має в своєму арсеналі таких гравців, як Дятловський, Улянко, і яку в жодному разі не можна недооцінювати. У перерві після першої половини матчу довелося приводити гравців до тями. У третій десятихвилинці ми зіграли краще, зумівши за вісім хвилин пропустити лише шість очок. Ми зуміли наздогнати рівнян і вийти вперед. Вигравши одну чверть, а іншу звівши до нічиєї, ми змогли святкувати загальну перемогу.
Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— У сьогоднішньому матчі були відсутні наші другий і третій номери, Брянцев і Артимович, які через хвороби не змогли приїхати. На жаль, гравці, які виходили на заміну, не змогли підсилити гру. У зв’язку з тим, що основним гравцям також необхідний відпочинок, у другій половині вийшов своєрідний провал. У четвертій десятихвилинці наздогнали суперника, навіть вигравали. Проте своєрідні гойдалки миколаївці виграли.
Вцілому зіграли всі непогано. Можна відзначити дії Павла Улянка. На жаль, не обійшлося без дитячих помилок, незабитих штрафних.
Ніколи, на жодній з прес-конференцій я не обговорював суддівство. Але в сьогоднішній грі, на мій погляд, суддівська бригада не впоралася з обслуговуванням поєдинку.
Результат гри був важливим як для нас, так і для господарів. Якби ми виграли, то в турнірній таблиці обійшли б “Миколаїв”. Сьогодні успіх був на боці суперника.
Павло Улянко, гравець БК-93 “Пульсар”:
— Ми досить добре розпочали гру. Провалили кінець другої та початок третьої десятихвилинки, віддавши перевагу супернику. Потім доводилося наздоганяти. Не вистачило перш за все стабільності. Якби діяли спокійніше й розміреніше, то результат був би зовсім іншим. Так само позначилася відсутність двох наших гравців, один з яких Дмитро Брянцев — дуже досвідчений баскетболіст.
Результати решти ігор: БК “Полтава” — “Сумихім-пром” — 92:69 (дублери 76:91), “Хімік” — БК “Київ” — 68:76 (73:67), “Азовмаш” — БК “Донецьк” — 69:60 (87:91). У маріупольців натхненником перемоги став вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук, який набрав 20 очок та зробив десять підбирань.
Наступний матч БК-93 “Пульсар” проведе 28 лютого вдома проти БК “Полтави”. Початок зустрічі о 16 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору