Рівне:

Створення та просування сайтів

500 днів повномасштабної війни: Зеленський зробив звернення з острова Зміїний

Головна / Війна з московитами 08-лип, 2023, 09:309 prov 224
До 500-го дня повномасштабного нападу росії на Україну президент Володимир Зеленський зробив звернення на легендарному острові  Зміїний, з якого і почався напад. Це місце лідер держави відвідав разом із керівником ГУР Кирилом Будановим.
Про це повідомляється на телеграм-каналі президента.
«500 днів повномасштабної війни. Зміїний. Вільний острів вільної України. Вдячний усім, хто бився тут проти окупантів. Вшанували пам?ять героїв, які віддали своє життя в цій битві – одній із найважливіших за час повномасштабної війни», - зазначив президент.
Зеленський додав, що невеликий клаптик суходолу посеред Чорного моря - це великий доказ того, що Україна поверне собі кожну частину своєї території.
Він подякував з цього місця перемоги кожному українському воїну за 500 днів боротьби за нашу територію.
«Хай свобода, якої хотіли для України всі наші герої різних часів та яку належить вибороти саме зараз буде шаною усім, хто віддав життя заради України. Ми обов'язково переможемо», - додав він.
Нагадаємо, що за минулу добу, 7 липня, захисники України ліквідували ще 630 ворогів нашої держави. Таким чином загальна кількість бойових втрат російських терористів з момент повномасштабного вторгнення складає 233 440 осіб.
За даними Міноборони, українські підрозділи на флангах біля Бахмута просунулися настільки, що війська рф не можуть покинути місто і фактично опинилися в пастці.
Українські захисники продовжують вести наступальні дії на трьох ділянках фронту - на Бахмутському, Донецькому та Запорізькому напрямках. Вони знищують позиції росіян та їхнє озброєння.
Джерело.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору