Рівне:

Створення та просування сайтів

"Дозволу ні в кого питати не будемо": в РНБО прокоментували удари по Росії

Головна / Війна з московитами 02-сер, 2023, 08:179 prov 304
Україна не має питати дозволу для використання зброї, яка виробляється на нашій території.
Українські Сили оборони не даватимуть спокою російським терористам до того часу, поки вони не залишать територію нашої країни. Про це в ефірі національного телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає Gazeta.ua.
За його словами, зброєю, яка виробляється на території України, ЗСУ нищитимуть агресора там, де вважатимуть за необхідне.
"Чи то Москва, чи то якісь інші населені пункти, чи то Санкт-Петербург. На це ми дозволу ні в кого питати не будемо, це наша справа діяти так, як ми вважаємо за необхідне. Тому що нам потрібна перемога. І думати, що все буде відбуватись тільки на нашій землі, так не буде", ? зазначив Данілов.
Він також вважає символічними атаки безпілотників на бізнес-центр "Москва-сіті", де розташовані кілька російських міністерств.
"Це ще й війна символів. Був крейсер "Москва", зараз ? "Москва-сіті". Все, що пов'язано з Москвою, з містом, звідки вся ця мерзота ухвалює рішення вбивати наших громадян, вона має припинити існування в тому вигляді, як є", ? додав Данілов.
Приблизно о 3 ранку 1 серпня соцмережі почали повідомляти про чергову атаку безпілотників на Москву. Судячи з відео знову був обстріл житлово-офісного комплекс "Москва-Сіті". Також фіксувалися вибухи в Підмосков'ї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору