Рівне:

Створення та просування сайтів

На держпосадах чи народними депутатами точно не будуть ті, хто працює собі "на кишеню". Кожен такий піде під суд - Зеленський

Головна / Війна з московитами / Політика 09-сер, 2023, 10:119 prov 7 036
На державних посадах чи народними депутатами України не будуть ті, хто працює собі «на кишеню», а не заради України. Про це сьогодні заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.
"Дякую всім, хто якісно служить нашій державі, якісно працює на державу. Завжди має бути результат для України. Кожен день на фронті і в тилу… Кожен такий день – із результатами – наближає нашу перемогу. Як сьогоднішній день – із правоохоронним результатом для України. Для очищення України. Ми всі знаємо, що наша держава має змінитися, має пройти трансформацію. І це означає, що на державних посадах чи народними депутатами України точно не будуть ті, хто працює собі «на кишеню», а не заради України. Кожен такий ділок як мінімум піде під суд", - сказав Президент.
Як повідомлялося, НАБУ і САП за сприяння СБУ викрили на одержанні неправомірної вигоди чинного народного депутата України та двох його спільників.  Мова йде про нардепа Анатолія Гунька від партії "Слуга народу".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору