Рівне:

Створення та просування сайтів

Подружжя та немовля врятували

Кримінал 01-бер, 2007, 19:579 prov 1 066
Лютневого дня, близько полудня, до пожежної частини надійшло повідомлення про пожежу на останньому поверсі одного з будинків на вулиці Відінській. Вогнеборці відразу ж виїхали на місце пригоди рятувати людей.

За словами помічника начальника ГУ МНС України в Рівненській області Віктора Козака, коли пожежники приїхали до палаючого будинку, то побачили, що з вікон шостого поверху виходить густий дим та палає вогонь. У під’їзд неможливо було потрапити без захисних масок, бо дим був дуже їдкий та густий, а вогонь у будь-який момент міг перекинутися і до інших осель. До пожежників, які готували все для боротьби із вогнем, підбігла молода дівчина і зі сльозами на очах сповістила, що в палаючій квартирі перебуває її 73-річний дід, інвалід першої групи, та 65-річна бабуся. Обоє самостійно пересуватися не могли. Тож пожежники в захисних масках відразу поспішили до палаючої трикімнатної квартири. Вогонь уже поширився і за її межі, та все ж таки рятувальники зуміли потрапити у задимлену квартиру і побачили на підлозі подружжя. Пожежники підхопили під руки пенсіонерів і винесли на вулицю, де лікарі надали потерпілим першу медичну допомогу.

Та на цьому все не закінчилося. Із сусіднього з палаючою квартирою балкону з’явилася жінка, яка благала врятувати її восьмимісячну дитину, яка почала задихатися від диму. І на цей раз пожежники спрацювали професійно — вони врятували матір та дитину.

За півгодини пожежу загасили. І хоча квартира, з якої і почалося загорання, дуже постраждала, та все ж таки вдалося врятувати найцінніше – життя людей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору