Рівне:

Створення та просування сайтів

ПЕТЛЯ ЯК АРГУМЕНТ

Кримінал 22-лют, 2007, 20:319 prov 1 185
Як розповів провідний фахівець відділу виховної роботи та психологічного забезпечення ГУ МНС України в Рівненській області Леонід Кригер, визначити причину, яка наштовхнула людину на такий крок, досить складно, адже зовсім мало самогубців залишають після себе передсмертні записки.

До суїциду людей можуть штовхати різні причини. Переважають серед них матеріально-побутові: важкі побутові умови, недостатня заробітна плата, слабкі соціальні гарантії, відсутність працевлаштування та незмога забезпечувати сім’ю. У підлітковому віці таким приводом може стати нещасливе кохання, образа, приниження з боку однолітків, непорозуміння з батьками. Адже у такому віці хлопці та дівчата надзвичайно вразливі. Так, у минулому році через повішення поквитався із життям 15-річний юнак. На такий жахливий крок пішов минулого тижня 12-річний Сергій із Дубровиці. Школяр також не знайшов іншого виходу і доки матері не було вдома, повісився у ванній кімнаті.

Леонід Кригер говорить, що головне у критичній ситуації те, щоб близька до суїциду людина відчула, що вона не самотня, що родичі, близькі, друзі зажди поряд та підтримають у важкій ситуації. Деяким батькам, можливо, потрібно переглянути методи виховання, проявити зацікавленість до навчання в школі, відносин з товаришами, визнати дитину як дорослого та повноправного члена сім`ї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору