Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖИТТЯ – НАЙДОРОЖЧЕ

Кримінал 22-гру, 2005, 11:489 prov 1 322
Схоже, деяким людям їхні проблеми здаються такими великими, що жити під їх тягарем вони не бачать можливості. Все частіше банальні сварки з рідними та близькими стають причиною того, що людина, образившись на когось, прагне вкоротити собі віку.
Так, зовсім нещодавно після сварки з батьками вирішила помститися їм, наковтавшись пігулок, 17-річна Людмила Н., жителька села Хіночі Володимирецького району. Дівчина навчається в одному із Володимирецьких училищ і, приїхавши на вихідні додому, щось не поділила з батьками, що і стало причиною цього безглуздого вчинку. На щастя, Люду, яка зараз перебуває у терапевтичному відділенні Володимирецької лікарні у стані середньої важкості, вдалося повернути з того світу.
Але не завжди лікарі можуть врятувати людину, яка наважилася на такий страшний вчинок. Невідомо, що змусило звести рахунки із життям 31-річну Ольгу Л., мешканку села Лугове, що у Дубровицькому районі. ЇЇ життя лікарям врятувати не вдалося. Так само, як і життя 51-річного Григорія С., мешканця села Білів Рівненського району. Чоловік не знайшов альтернативи у вирішенні своїх проблем і повісився. На жаль, родичі пізно побачили його, і чоловік поповнив чорний список випадків суїциду в нашій області.
Хотілося б, щоб люди цінували найдорожче, що в них є, – життя. Бо другого шансу вони не матимуть. І якщо у вас виникла якась проблема, пам»ятайте, що вас хтось у цьому світі любить, чекає, хвилюється за вас, а заради цього варто жити.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору