Рівне:

Створення та просування сайтів

Зашморг і отрута, як вирішення проблем

Актуально 13-лип, 2006, 10:279 prov 1 524
Коли з життя йдуть молоді люди та ще й за власним бажанням стає дійсно моторошно. Незрозуміло, чому молода людина, перебуваючи в розквіті свого життя, коли перед нею відкриті всі дороги в житті стає на стежку самогубства.
Лише за минулий тиждень в Рівненській області, не знайшовши виходу із становища, прагнули поквитатися із життям троє молодих людей.
Так, 7 липня на свято Івана Купала, вирішив піти із життя 22-річний костопільчанин Андрій – інвалід третьої групи. Молодик для цього задуму обрав медичний препарат фенозитан. Випивши велику дозу цього засобу, Андрій ледь не зробив святковий день для родичів траурним. На щастя, його швидко доставили до Костопільської ЦРЛ, де він перебуває і зараз в стані середньої тяжкості.
Цього ж спекотного дня в селі Велихів Володимирецького району 20-річний Юрій обрав схожий спосіб вкорочення собі віку. Для цього він взяв невідомий препарат для труйки колорадського жука. Юнака, на щастя, теж вдалося врятувати і наразі він перебуває Сарненській ЦРЛ. Стан його здоров’я не викликає занепокоєння в лікарів.
І, якщо цих двох юнаків вдалося врятувати, то 24-річного Андрія, жителя села Новоставці Гощанського району повернути з того світу не вдалося. Він вирішив вкоротити собі віку через повішення. На жаль, його пізно побачили люди і лікарям довелося лише констатувати смерть чоловіка, якому б ще жити і жити…
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору