Рівне:

Створення та просування сайтів

БИЙ СВОЇХ, ЩОБ ЧУЖІ БОЯЛИСЬ

Кримінал 03-лис, 2005, 12:539 prov 1 162
Ніяк не можуть жити в мирі та злагоді навіть близькі родичі. Ще розумієш, коли почубилися якісь зовсім незнайомі люди, але що спонукає до з»ясування стосунків між рідними та близькими людьми, незрозуміло.
Так, 45-річний Петро Х., мешканець Здолбунівського району, не зумів стерпіти критичних зауважень з боку своєї 46-річної дружини Любові. Не знайшовши якихось контраргументів, вирішив провчити надоїдливу супутницю життя за допомогою ножа. Ще повезло Любові, що вістря ножа зачепило лише руку і жінка отримала не дуже важку травму. Але все одно Петру доведеться відповідати перед законом за такий спосіб показати, хто в домі хазяїн.
Ще курйозніший випадок стався в одному з сіл Корецького району. Там не зуміли знайти спільної мови люди, які вже не один десяток років живуть разом: свекруха та невістка. Невідомо, що послужило причиною для сварки 49-річної Галини зі своєю на 20 років старшою свекрухою, але літня жінка не зуміла щось протиставити своїй невістці. В результаті “боротьби” Галина зламала мамі чоловіка пальця і бабуся ще певний час не зможе приготувати їсти своїм улюбленим родичам.
Хотілося, щоб менше було таких курйозів, і правоохоронцям не доводилося розв»язувати такі побутові проблеми. А рідним людям все ж таки замислитися, що вони є не чужими і жити доведеться потім все одно поруч, а в очі подивитися один одному згодом буде значно важче, ніж зробити необдуманий вчинок.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору