Рівне:

Створення та просування сайтів

Благодійна організація Save Ukraine, заснована християнами-п’ятидесятниками, отримала престижну міжнародну нагороду «Чотири свободи» за порятунок українських дітей з росії та окупованих територій.

Головна / Війна з московитами / Актуально 17-кві, 2024, 09:449 swet 216

Нагороду отримав керівник фонду Микола Кулеба під час урочистої церемонії Four Freedoms Awards Ceremony 2024, яка відбулася 11 квітня у місті Мідделбург у Нідерландах. «Наша організація повернула більше викрадених українських дітей, ніж будь-яка інша. Ми також працюємо над реабілітацією і реінтеграцією всіх українських дітей та сімей, які постраждали від війни», — сказав Микола Кулеба у своїй урочистій промові. На сьогодні Save Ukraine врятувала і повернула 284 таких дитини в Україну, але масштаб проблеми залишається величезним.
Разом з Миколою Кулебою на нагородженні були присутні Ксенія Колдіна та Ростислав Лавров — діти, котрих команда врятувала від російської депортації. А сьогодні вони стали амбасадорами усіх викрадених та примусово переміщених Росією українських дітей.
Нагороди Чотирьох Свобод вручаються особам та організаціям, які зробили значний внесок у захист свободи слова та вираження, свободи віросповідання, свободи від нужди та свободи від страху — чотирьох фундаментальних свобод, проголошених Франкліном Д. Рузвельтом у своєму Посланні до Конгресу 6 січня 1941 року. Для України, яка сьогодні бореться за свій суверенітет та демократію, ці цінності надзвичайно важливі.«Ми пишаємося тим, що змогли привернути увагу світової спільноти до геноциду, який здійснює Росія проти українського народу через систематичне викрадення та русифікацію наших дітей. І ця нагорода — особливий прояв поваги до мужності та сили духу молодих українців, які пережили травматичний досвід внаслідок російської агресії.
  Разом ми зможемо захистити Україну та її майбутнє!»  
Світлана Коток
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору