Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині працівники МНС конрольно перевіряють дитячі оздоровчі заклади

Останні новини 10-лип, 2008, 12:209 prov 1 113
У Рівненській області 18 об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення для населення в 13 із них безпосередньо для дітей. Тому не дивно, що з початком літніх канікул оздоровчі заклади переповнюються втомленими від шкільної напруги дітлахами. А щоб їх відпочинок пройшов вдало та безпечно, щорічно різноманітні служби області перевіряють готовність цих установ до прийому дітей та можливість надання їм якісного відпочинку й оздоровлення.
Однією із таких служб, що турбується про безпеку дітей, є Головне управління МНС України в Рівненській області. Співробітники МНС детально оцінюють стан усіх об’єктів, їхню готовність до прийому школярів. Проведені протягом травня цього року перевірки стану пожежної безпеки дитячих установ і баз відпочинку виявили низку суттєвих порушень чинних нормативних та законодавчих актів, що не тільки можуть спричинити виникнення пожеж, а й значно ускладнити їх гасіння та порятунок людей. В більшості оздоровчих закладах області не була проведена робота по вогнезахисній обробці деревяних конструкцій горищ будівель, приміщення не в достатній кількості забезпечені сертифікованими в Україні вогнегасниками.
За виявлені порушення вимог правил пожежної безпеки та невиконання приписів постанов органів державного пожежного нагляду до адміністративної відповідальності притягнуто 13 посадових осіб, призупинено експлуатацію 3 приміщень та 4 дільниці електромережі, які знаходились в пожежонебезпечному стані. За результатами перевірки керівникам цих закладів були вручені приписи на усунення існуючих недоліків з питань пожежної безпеки, — повідомила прес-служба ГУ МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору