Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 17-лип, 2008, 20:119 prov 1 113
Потяг насмерть збив 12-річну дівчинку
У Криму швидкий поїзд №195 сполученням Москва – Сімферополь збив насмерть дівчинку-підлітка.
Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Криму, це сталося 14 липня о 23.45 на залізничній станції Острякове. «Дівчинка, 1995 року народження, загинула на місці події», — йдеться в повідомленні кримського ГУ МНС.
На місце події виїжджали співробітники сімферопольського райвідділу міліції і медики. Обставини трагедії з’ясовуються.

Одеситка намагалася продати сина за $1,6 тис.
У Одесі затримана 31-річна жінка, яка намагалася продати свою 4-річну дитину за $1,6 тис.
Хлопчик направлений в дитячий притулок міста, а його мати затримана, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 149 Кримінального кодексу (торгівля людьми), повідомили в прес-службі обласного УМВС в понеділок, 14 липня. За словами правоохоронців, затримана дала свідчення, пояснюючи свій вчинок тим, що дуже потребувала грошей і не могла прогодувати дитину.
Співробітники міліції завчасно отримали інформацію про те, що мати активно шукає покупців і посередників для подальшого перепродажу своєї дитини за кордон. Коли покупець передав жінці гроші, з’явилися співробітники міліції і затримали обох. Жінка намагалася продати хлопчика іноземному громадянинові, щоб згодом ніколи з ним не зустрітися. В інтересах слідства інформація про покупця дитини не розголошується.

Посаду Абрамовича посів його зам
Замість бізнесмена Романа Абрамовича на посаду губернатора Чукотського автономного округу Російської Федерації призначений його колишній заступник Роман Копін.
Відповідне рішення в неділю, 13 липня, одноголосно прийняла Дума Чукотки, повідомив представник прес-служби уряду регіону.
Президент країни Дмитро Медведєв 3 липня задовольнив добровільну заяву про відставку Абрамовича і 11 липня вніс на розгляд Думи округу кандидатуру Копіна. Про причину своєї відставки Абрамович говорить просто: “Я втомився”.
Після рішення Думи Копін подякував депутатам за виявлену довіру. “Це дуже висока честь і відповідальність, я маю зробити дуже багато, щоб зберегти ті високі стандарти керування округом, які започаткував Роман Аркадійович і продовжити йти шляхом розвитку Чукотки”, — сказав він.

У Греції стався землетрус
У Греції поблизу острова Родос стався землетрус. Афінський Геодинамічний інститут зафіксував його о 6.26 за місцевим часом — з магнітудою приблизно 6,3 бала за шкалою Ріхтера.
Як передає NEWSru, епіцентр знаходився неподалік острова Родос, на південному сході Егейського моря, за 275 миль на південь від Афін. Землетрус також відчувався на півострові Пелопоннес, на острові Кіпр, і на турецьких островах в Егейському морі.
Грецькі ЗМІ повідомили, що загинула 56-річна жінка. Вона посковзнулася і впала, коли поспіхом вибігала зі свого будинку.
Представники місцевих властей Греції повідомляють, що землетрус справді був сильним, але ніяких даних про серйозні руйнування поки що не надходило. Проте жителі і туристи в паніці залишали будинки і готелі. Рятувальні служби підняті по тривозі.

На Прикарпатті госпіталізовано дітей з оздоровчого табору
На Прикарпатті шестеро дітей потрапило до лікарні, четверо з них — в реанімаційне відділення. Про це повідомив в.о. головного санітарного лікаря Долинського району Михайло Петрушка.
4 вихованців дитячого оздоровчого табору «Дружба», що у селі Мала Тур’я Долинського району (Івано-Франківська область) потрапили у реанімаційне відділення районної лікарні з попереднім діагнозом гастроентероколіт, токсична інфекція.
Загалом госпіталізовано шестеро дітей з цього оздоровчого табору. Стан усіх хворих задовільний.
“Те, що це харчове отруєння, офіційних медичних підтверджень немає. Остаточна причина інфекції стане відома через два дні — за результатами аналізів тих дітей, котрі лежать в лікарні”, — зазначив в.о. головного санітарного лікаря району.
За словами Михайла Петрушка, ще у суботу ввечері діти скаржилася на болі в животі. У неділю їх і весь персонал додатково обстежила бригада педіатрів з району. Відібрано на посів проби продуктів харчування з місцевої їдальні.
Зазначимо, що у оздоровчому таборі «Дружба» відпочиває 398 дітей. Вартість однієї путівки — 1 440 гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору